2777
2789
اره خب وااااا

نه خب اخه تاپیکاتو خوندم گفتی یه آقایی سوغاتی اورده برام فکر کردم نامزدته،هرکی هست دمش گرم خدایی خیلی سوغاتی اورده برات همشونم خوشگل

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب اخه تاپیکاتو خوندم گفتی یه آقایی سوغاتی اورده برام فکر کردم نامزدته،هرکی هست دمش گرم خدایی خیل ...

ممنونم عزیزم اره ازدواج کردم متاهلم 

بله اون اقا یه دوست قدیمی بودن از سالهای دور...سوغاتی اوردن جنوب رفته بود گفتم بببنم نظر بقیه در مورد سلیقش چیه؟؟

قابل ندارن گلم 

ممنونم عزیزم اره ازدواج کردم متاهلم  بله اون اقا یه دوست قدیمی بودن از سالهای دور...سوغاتی اور ...

مرسی عزیزم شما ۳تا بچه دارین چهارمی ام انشاالله توراهه؟؟؟

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
طبیعی زایمان کردید؟! من حیلی بچه دوست دارم ولی ب حکمت خداوند بچه اولم سزارین شد اورژانسی😔نمیدونم چن ...

با سزارین سه تا میونی بیاری،چهارمی هم میشه ولی میگن خطر داره برای خودت

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا