event مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1413 عنوان طلا فروش 171 بازدید | 15 پست مامان من برای عقدم یه تک پوش خریدگرمی ۶۰۰ خورده ای بود اون موقع شد ۱۰.۲۰۰بعد ک گرمی یک میلیون شد رفتیم همون طلا فروشی گفت ده تومن ازت میخرمولی بخوام من به شما بفروشم ۱۴ تومنه😤😤 1399/06/30 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستووون عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2395 مگه میشه ؟😐 یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕 ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 بله بخاطر اجرت و...من خودم همبشه طلای بدون اجرت میخرم مگه اینکه طلاهای عروسیم بود که اجرت داشت ماباقی طلاهام بدون اجرت هست نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آینازجوجو عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 860 بله بخاطر اجرت و... من خودم همبشه طلای بدون اجرت میخرم مگه اینکه طلاهای عروسیم بود که اجرت داشت ماب ... یعنی دست دوم؟
ثنا۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 643 برای فروش طلا یا خریدش چند جا رو بگردین همین جوری نرین بفروشین طلاهاتون رو . از چند جا پرس و جو کنین
hparastu عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1637 طلا فروش که خیلی کم گفته بهتون!!!ولی در کل دوست عزیز همیشه سعی کن طلا دست دوم بگیری برات بصرفه ترهحالا این که کادو بوده ولی کلی میگم ضرر نمیکنی روش بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 یعنی دست دوم؟ بله ..فقط طلاهایی که خانواده همسرمبرام اوردن اجرت دار بود وگرنه هرچی که خودم میخرم بدون اجرت هست نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 33651 همینطوره دیگه بزن دیجی زرگر قیمتو گرم طلاهارو ببین ۱۲گرم طلا رو ۱۸میلیون میفروشه یک چهارم پول طلا اجرت ومالیات وارزش افزوده میگیرن انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
event مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1413 بله بخاطر اجرت و... من خودم همبشه طلای بدون اجرت میخرم مگه اینکه طلاهای عروسیم بود که اجرت داشت ماب ... چطوری بدون اجرت میگیری
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 چطوری بدون اجرت میگیری طلای دست دو نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢