2777
2789
عنوان

مديريت حقوق کم

293 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،اين برج از حقوق شوهرم 1500000مونده قرض داشتيم دادي....حالا ميخوام گوشت و مرغ بخرم و برا بچم ي دو دست لباس پاييزه بنظرتون ميشه????کمک کنيد چطوري مديريت کنم ميدونم نميشه ولي شما کمکم کنيد

با 400 تومنش میش لباس خرید 

با اون 1100 هم مرغ و گوشت بخر

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامان من یه دفترچه داشت مثلا برای حقوق شما روزی 50هزار تومن خرجی برای هر روز میذاشت بعد هر روز رو که میتونست کمتر خرج کنه یا اصلا خرج نکنه میذاشت کنار برکت میفتاد توش بخدا به همه چی هم میرسید شمام امتحان کن

برنامه غذایی بنویس طبق اون مواد غذایی تهیه کن، برا میوه قناعت کن، نیم کیلو گوشت بخر این ماه. لباس نخر بذار ماه بعد بیرون نرین زیاد که خرج رو دستتون بیاد. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
کاری نداره که دودست لباس پاییزه فوقش بشه ۷۰ تومن ۳ کیلو گوشت ۲۲۰۰۰۰ تومن یک مرغم ۶۰۰۰۰ تومن دیگه چی ...

70 تومن بیشتر میشه 😔

اینقد لباس بچه گرون شده، اصلا همه چی گرون شده من تازه متوجه شدم. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
70 تومن بیشتر میشه 😔 اینقد لباس بچه گرون شده، اصلا همه چی گرون شده من تازه متوجه شدم. 

آره گلم ولی من که میرم ارزون پیدا میکنم یادم رفت بپرسم بچتون چند سالشه ببین من بچه ام ۹ ماهشه یه دست بلوز وشلوار ۲۰۰۰۰۰ تومنی هست باور کن یه دست ۲۰۰۰۰ تومنی هم پیدا کردم البته نمیگم به خوبیه اون ۲۰۰۰۰۰ تومنی باشه اما خداییش بدم نیست خریدم برا تو خونه خوبه چشه مگه

کاری نداره که دودست لباس پاییزه فوقش بشه ۷۰ تومن ۳ کیلو گوشت ۲۲۰۰۰۰ تومن یک مرغم ۶۰۰۰۰ تومن دیگه چی ...

ـ

یه دست لباس بیشتر از ۷۰میشه جنس خوب دودست میخواد اسی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

یه دست لباس ۳۵ تومن؟اونم پاییزه؟

گوشت کیلویی ۷۳ تومنه؟

نه به اون دو تا نه به آخری😂

لطفا از این پیج دیدن کنید:Mahak_ilam