2821
2789
عنوان

خروس و خسیسی

114 بازدید | 5 پست

ما با برادرشوهرم رفت و آمدی نداریم و حرفی نمی‌زنیم 

ی خواهر من خیلی فضول و پروو، هروقت از در مغازه برادرشوهرم رد میشه وایمیسته حرف زدن ک زیر و بم ما رو دراره، بچش گفته بوده من جوجه می‌خوام طبق معمول باز رفتن دم مغازه برادرشوهر من ک آشنا داری از مغازه های کناری برام بگیر ،اونم ی خروس کوچیک ک بچه باشه میگیره میده بهش خارجی پاکوتاه بوده ، خواهرم رفته خونه  به همه گفته آخی دلم سوخت بیچاره حسرت پسر داشتن داره بچه منو دیده بود حسرت میخورد اما تا آخر عمرش خدا بهش نمیدن ، حالا بچش دلش زده گفته نمی‌خوام شروع کرده ک با من گرون حساب کرده و باید پس بگیره و ......رفته در مغازه طرف ک پس بگیر گفته نمی‌گیرم پاشده رفته در مغازه شوهر من ک عجب همسایه عوضی داره برادرت بهم خروس انداخته و پشم نگرفته ما هم نمیخوایمش میذارم جلو مغازت خودت نگهش دار ،شوهرم گفته باشه ، دوروز نگذشته به مامانم گفت ک زنگ بزن بگو من بابت اون خروس پول دادم جاش بگو ی خروس بکشه ماه صفرِ، شوهرم بدش اومده میگه مگه من گفتم بیا بده من عرضه داشت خودش پس میداد جاش میکشت 

چقدر طلبکاره کلا واسه ادمای طلبکار نباید کار انجام داد در هر صورت ایراد میگیرن متاسفانه مامان منم همینه یه چیزی همینجوری بدون پول بهش بدی باز ایراد میگیره

خدایا شکرت واسه داده ها و نداده هات❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضی ها ذاتن پرو هستن و بد تو اطرافم این جور ادما را دیدم باید یکی مثل خودشون به تورشون بخوره ...

آخه خیلی دیگه.......به شوهرم گفتم زنگ بزن بگو بیاد ببره بگو اصلا اشتباه از من بود ک قبول کردم محتاج پولسی بیا بهت بدم

چقدر طلبکاره کلا واسه ادمای طلبکار نباید کار انجام داد در هر صورت ایراد میگیرن متاسفانه مامان منم هم ...

اره یجوری رفتار میکنن حالت بد میشه ازینکه دستت نمک نداشته

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز