بی پولی و گرونی ؛کرونا؛نه گردشی نه تفریحی؛آخه این چه نکبتیه😢😢😢😢
هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️
هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️
اره این مشکل بیشتر ماهاست ولی تو این سختیا امیدت به خدا باشه تا خدا رو داری نگران نباش انشالله همه چیز درست میشه خوشبین بودن و دعا کردن همراه تلاش تنها کار ممکنه تو این وضعیت چه غصه بخوری چه بی تفاوت باشی میگذره پس سعی کن بی تفاوت وامیدوار باشی
بی پولی و گرونی ،مستاجری ،بی ماشینی، کرونا ،خونه نشینی،بی اعصابی پوسیدن تو خونه،ترس از دورهمی بودن ه ...
ه یادم نیار اینا رو دیگه😂