2777
2789
عنوان

چرامن؟؟؟

327 بازدید | 18 پست

چرا هرچی اتفاق بده برای من میوفته چرا زندگیم پرازفرازنشیبه چرا من؟؟؟

من محکوم ب چ گناهیم ک نمیدونم هرچی دور میکنم زندگیمو خطایی نداشتم ک ... ولی بازی این دنیا باهام خیلی وحشتناکه واقعا بریدم چرا خودکشی از دست این دنیا مسخره گناهه کی قراره خوشحال باشم و بدون مشکل 😔😔 

شمابودین چکارمیکردین ؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

واقعا فکر می‌کنی فقط تو مشکل داری تو زندگیت😐

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
واقعا فکر می‌کنی فقط تو مشکل داری تو زندگیت😐

مشکلات من خیلی پیچیدست گره کوریه ک هیچوقت بازنمیشه 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی ما کلی مشکلات رو پشت سر گذاشتیم

من ازوقتی یادمه مشکلاتم روکولم گذاشتم تومسیرزندگیم حملش میکنم سنگین سنگین ترمیشههه

من ازوقتی یادمه مشکلاتم روکولم گذاشتم تومسیرزندگیم حملش میکنم سنگین سنگین ترمیشههه

بعد از هر سختی آسونی و معجزه س

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
مشکلات من خیلی پیچیدست گره کوریه ک هیچوقت بازنمیشه 

بخدا شاید باورت نشه ولی الان همه مشکل دارن از شما بپرسم دارن همین ک سالمی خدا را شکر کن ک یه دنیا ارزش داره

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
امیدوارم چون واقعا خستم میترسم کم بیارم 😔

خدا بزرگه آیت الکرسی زیاد بخون

اگه به من باشه که میگم هیچکس اندازه ی من مشکلات نداشت

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
بخدا شاید باورت نشه ولی الان همه مشکل دارن از شما بپرسم دارن همین ک سالمی خدا را شکر کن ک یه دنیا ار ...

سالمم ولی چشمام داره خیلیییی ضعیف میشه خیلی میترسمممم اگ اتفاقی برای چشمام بیوفته باعث وبانیشو نمیبخشممم امروز ک فهمیدم نابودترشدم😔

خدا بزرگه آیت الکرسی زیاد بخون اگه به من باشه که میگم هیچکس اندازه ی من مشکلات نداشت

الان مشکلاتت کمترشده؟

سالمم ولی چشمام داره خیلیییی ضعیف میشه خیلی میترسمممم اگ اتفاقی برای چشمام بیوفته باعث وبانیشو نمیبخ ...

علم پزشکی پیشرفت زیادی کرده.نگران نباش ولی پیگیری کن انشالا چیزی نمیشه