2777
2789

از شوهرم کسی که فک میکردم می‌فهمم ... 

حتی حال درد و دل ندارم ... 

اما نگرانم چون ده روزه نتونستم بهش نزدیک بشم حتی حرف بزنم 

قبلنا دلم تنگ میشود زود تمومش میکردم اما الان نگرانم دیگه نتونم دوسش داشته باشم ... 

حرفایی زد که سنگین بود برام

فقط خدا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با شوهرم شب قبل زایمانم دعوام شده الان ده شب گذشته دلم باهاش صاف نشده هنوز ،.تاز بهش مشکوک شدم خیانت میکنه از طرفی هم عاشقشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من با شوهرم شب قبل زایمانم دعوام شده الان ده شب گذشته دلم باهاش صاف نشده هنوز ،.تاز بهش مشکوک شدم خی ...

تو بارداری و زایمان همینه ،یا مردا واقعا یکاری کردن یا ماها حساسیتمون میره بالا!

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
تو بارداری و زایمان همینه ،یا مردا واقعا یکاری کردن یا ماها حساسیتمون میره بالا!

به هرکی تعریف کنم باور نمیکنه منم ترجیح میدم فک کنم اشتباه کردم البته فعلا  بی صدا حواسم هس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به هرکی تعریف کنم باور نمیکنه منم ترجیح میدم فک کنم اشتباه کردم البته فعلا  بی صدا حواسم هس

دقیقا منم دایورت کردم،بالاخره ادم خیانتکار لو میره شک نکن

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
دقیقا منم دایورت کردم،بالاخره ادم خیانتکار لو میره شک نکن

اره دیگه توکل بر خدا ماه پشت ابر نمیمونه