اگه یه عده همچنان گاو بازی در بیارن و رعایت نکنن خیر
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اون موقع قول میدم هر چی بخام بخورم قبلش یه دور میابمش زمین دستامم میکشم کف خیابون بعد میخورم بخدا دیوونه شدیم از بس هی الکل و ضد عفونی و کوفت و زهر مار زدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون موقع قول میدم هر چی بخام بخورم قبلش یه دور میابمش زمین دستامم میکشم کف خیابون بعد میخورم بخدا دی ...
بعد از رفتن کرونا باید روز اول ۲۰ثانیه دستامونو بشوریم روز بعد ۱۵ثانیه روز بعدش۱۰ثانیه و همین جوری کم کنیم تا اعتیادمون ترک بشه
من دلم لجن بودن میخوااااد😭😭😭😭
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻