2777
2789
عنوان

خیلی ترسوأم

141 بازدید | 19 پست

دوستان من خیلی ترسوأم از اینکه حرفمو بزنم میترسم شوهرم عصبیه دست به زن نداره ها ولی داد و هوار میکنه منم میترسم نمیدونم چیکار کنم کلا تو زندگیم به خاطر تجربه تلخ مجردیم کلا یه آدمی شدم که زیر بار همه چی میرم عزت نفس واسم نمونده انقد که سعی کردم رضایت همه رو جلب کنم چیکار کنم ترسو نباشم شهرمون مشاور خوب نداره جای دیگه هم فعلا نمیتونم برم

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزيزم برو تاپيك پرنسس ٣٩ رو بخون عاليه عالي يادميگيري اعتماد به نفس داشته باشي 

و تاپيك من خودم را دوست دارم از بانو آرتميس من خيلي متحول شدم 

لينك گذاشتن بلد نيستم ولي اگه خواستين ميرم و تو اون تاپيك ها تگتون ميكنم 

من اون كاربري رو كه منو با اين تاپيك ها اشنا كرد خيلي دعا كردم 

شما هم اگه مفيد بود برات دعام كن

وزن شروع 
احتمالا بخاطر جو خونه تون و زورگوییایی ک بوده تو سری خورد بار اومدین

تو سری خور نیستم بعضی وقتا واقعا اعتراض میکنم ولی کسی که جرات نکرده به پدرو مادرش به خاطر رفتاراشون اعتراض کنه و حس امنیت در این زمینه نداشته چطور میتونه در مقابل افراد دیگه احساس امنیت کنه من دعوام بشه تپش قلب میگیرم حرف کم میارم 

عزيزم برو تاپيك پرنسس ٣٩ رو بخون عاليه عالي يادميگيري اعتماد به نفس داشته باشي  و تاپيك من خود ...

مرسی عزیزه دلم من تازه واردم اگه ممکنه شما منو تگ کنید حتما دعاتون میکنم

عصبیه تا حدودی هم بی منطقه چپ چپ نگام میکنه کلا نقطه ضعفم دستش اومده 

نباید نقطه ضعفتو...باید ببینی مشکلش چیه و روو اعصابش نری.کلا بیخیال باش اونم خوب میشه.ترسو هم نباش 

خدایا شُکرت❤🧿
نباید نقطه ضعفتو...باید ببینی مشکلش چیه و روو اعصابش نری.کلا بیخیال باش اونم خوب میشه.ترسو هم نباش&n ...

آخه یه جاهایی زور میگه من با اطرافیانم متاسفانه خیلی رو راستم مثلا وقتی یه کلاسی بخام برم یا باشگاه به خانواده همسرم میگم ولی اونا هر کاری میکنن پنهان میکنن منم تصمیم گرفتم دیگه نگم ولی شوهرم میره میزاره کف دستشون خب این درسته؟