2777
2789
منم میخوام عوض کنم بعدشش سال ولی همه نو

برا منم نو هست ولی از رنگ سرویس چوبم خسته شدم😄😄😄از فرشها هم‌همینطور

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا منم نو هست ولی از رنگ سرویس چوبم خسته شدم😄😄😄از فرشها هم‌همینطور

منم دوستدارم جدید بخرم 

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
منم دوستدارم جدید بخرم 

حال میده😃😃😍

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎
هی باید اب توش کنی 

عزیزم اگه واقعا لازمه بخر.بستگی داره به کارت بیاد یا بعد چند وقت بدون استفاده بمونه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
همه دوس دارن چیزاشون جدید باشن وکامل وقتی گرونه 

آره باید ازهمونایی که داریم خوب استفاده کنیم