2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه گلم منم ندارم وخیلی چیزادیگه دخترم تی وی وشکست سونی بود حالابایدبخرم گروووون فرشام داغونن دیگه آب تصفیه ندارم آب ماتلخ بایدحتمابگیرم چون تصفیه ازبیرون میخریم وکلی کسری دیگه...

آب سرد کن جدا منظورته یا یخچالی که آب سرد کن داره؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

مگه یخچال اب سرد کن نداره؟؟؟؟؟

همه چیزای خوب مال مرداس.... ☺☺                               نمونش ما خانما...!😎😎                                والا..!!  🤨🤨                                                                   خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!!☺😎

ابسر کن؟؟؟منظورت یخچالش اب سرد کن داشته باشه یا اب سرد کن جدا؟؟؟

عروس عمو من شاید ۶سال پیش ازدواج کرد اون موقع هم ما ساید میدادیم یه یخچال ساده داشت ولی اینقدر یخچالش شیک بود من از ظاهرش خوشمم اومد

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
راست میگی خیلی ناراحتم ندارم قیمتش ۴ ملیون توبازار 

فقط شهرهای جنوبی معمولا دارن چون هوا گرمه و زیاد آب سرد استفاده میکنن یا شهرهایی که آب لوله کشی قابل شرب نیس

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
مگه مطبه ابسردکن داشته باشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من دارم وسایل بزرگو میخوام  عوض کنم مال جهزیم بوده شش سال پیش

منم میخوام عوض کنم بعدشش سال ولی همه نو

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان