2789
عنوان

زن داداشم

366 بازدید | 15 پست

خیلی خانوم خوبیه همه چی تمومه ینی توزندگیم ادمی ب صبروتحملشوب خوبیش ندیدم ۵ساله عروسمونه ولی مشکلم داداشمه خیلی رفیق بازه بی مسولیته وبی عرضس دیگه هممون ازش بریدیم بعد ۵ سال ماخودمون براش خونه ساختیم کارم نمیکنه چشش فقط ب اینواونه ک کمکش کنن دوهفتس ماشینش پارگینگه عرضه نداره درش بیاره میگه میخا بفروشمش میگم درش بیاراول بعدبفروش میگه حوصله ندارم برم دنبال  کاراش طفلک این دختره بدبخته خیلی دلم میسوزه براش دوس دارم یکاری کنم داداشم ادم بشه نمیدونم چیکارکنم 

نباید خواستگاری میرفتین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدبختش کردین دختره رو بایدم دلت براش بسوزه

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
بزرگت ین اشتباه زنوگبمون بود 

متاسفم ...😔

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

😥الهی

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بازم داداشتو نصیحت کن ذاتا آدم بدی اگه نیست حیفه این زندگیه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اخ دلم برا زن داداشت کباب  شد عین شوهر منه یه چی خراب شه دیگه درست نمیکنه

اره من بجای اون کم اوردم نمیدونم این بی عرضه چی داره ک ولش نمیکنع مبگه بالاخره درست میشه اگ لااقل کارم میکرد اینقدرحرص نمیخوردم 

خیلی خوبه ولی بی عرضس 

خب پس اخلاق های خوبش زیاده اینجوریم دربارش نگو بالاخره برادرت دشمنت که نیست سعی کن بازم نصیحت کنی کمکش کنی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اره من بجای اون کم اوردم نمیدونم این بی عرضه چی داره ک ولش نمیکنع مبگه بالاخره درست میشه اگ لااقل کا ...

بیخیال از زنش کاری بر نمیاد اون وقت تو که خواهرشی مسلما دورتری 

بنظرم اینجور مردا با سر و کله زدن  باهاشون فقد وقت خودت هدر میدی درست بشو نیستن 

من خودم مهربون بودم درست نشد بداخلاق شدم بازم تغییر نکرد ولش کردم به امون خدا  خیلی کارام سعی میکنم خودم انجام بدم یا کارگر بگیرم