2821
2789
عنوان

ویار بارداری

69 بازدید | 11 پست

سلام

لطفا باتجربه ها بگن

من چند روز دیگه میرم تو ماه چهارم

خیییلی بدویارم و غذا نمیتونم بخورم

سوزش سر معده و ترش کردن و معده درد دارم

لطفاراهکار بگید 

و طبق تجربه هاتون بگید تا کِی این حالت از بین میره؟

من تا روز که رفتم سزارین بشم داشتم ای چه بد بود 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

من تا دوازده هفته اینجور بودم بعدش خوب شدم لیمو تازه بو میکردم بهتر میشدم چای زنجفیل هم خوبه عرق نعناع ولی خیلی کم بخور ازشون در حدی که حالت خوب بشه اگه جنسیت نی نیت پسره گرمی کمتر بخور 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی کل 9ماه هیچی نخوردی؟🥺🥺 پس با چی زنده موندی؟

سرم میزدم بهتر میشودم میتونستم بخورم دیگه سه روز یه بار سرم میزدم 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
سرم میزدم بهتر میشودم میتونستم بخورم دیگه سه روز یه بار سرم میزدم 

من سه بار تا الان سرم زدم

ولی دستامو تیکه پاره کردن که دیگه همه جاش کبود شد.

منم دیگه نزدم.چون هربار به بهانه کبودی چند جا سوزن میزد تا رگ پیدا کنه😫

من سه بار تا الان سرم زدم ولی دستامو تیکه پاره کردن که دیگه همه جاش کبود شد. منم دیگه نزدم.چون هرب ...

خوب برو یه جای بهتر که راحت رگ پیدا کنن من خوب ود سرم واسم خیلی سرحال میشودم همسرم انقدر سرم خیلی هنوز تعدادی ازشون داریم 

خوب برو یه جای بهتر که راحت رگ پیدا کنن من خوب ود سرم واسم خیلی سرحال میشودم همسرم انقدر سرم خیلی هن ...

شهرمون کوچیکه و یه کلینیک و بیمارستان داره فقط، ویه بیمارستان خصوصی هست که برای یه شرکت خاصه و فقط کارکنان خودشو میپذیره.

البته اون چند باری هم که میزدم زیاد حالمو عوض نمیکرد

آخی عزیزم قرص بخور زد تهوع به دکترت بگومن میخوردم قبل وعده غذا

من بارداری دوم خوب بودم فقط صبح ها صفرا بالا می آوردم ولی آخریم خیلی بد حال بود خیلی 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792