2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😠😠😠😠😠😠😬😬😬

336 بازدید | 25 پست

پیش من بودمیدیدم روزی 100بار زنگ میزنه تصویری با بچه های دختراش حرف میزنه الان از وقتی رفته اصلا زنگ نزده به من که دخترمو ببینه ولی خدا شاهده روزی نزدیک ده بار به هر کدوم دختراش  زنگ میزنه اینقدر دلم گرفته البته یه چند باری هم به جاریم زنگ زد با بچه هاش حرف بزنه اما برا من هیچ  ان شالله تمامم بی محلیاش رو خدا سر دختراش  میاره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

البته شوهرم میگه این برا من که بچه اشم  کاری نکرده چه برسه به بچه ام  جیگر جفتمون خون کرده تا بود هم هر روز دعوا راه مینداخت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی عزیزم به دختر هاش چه ربطی داره که برای اونا دعای بد میکنی. 

برای اینکه دختراش پرش میکنن اینجوری کن

البته شوهرم میگه این برا من که بچه اشم  کاری نکرده چه برسه به بچه ام  جیگر جفتمون خون کرده ...

خوبه شوهرت مامانی نیست طرف تو رو میگیره واسه ما اشکال از ننش  هم باشه میگه تو اشتباه کردی واله شانس ما داریم

حالا چزا ناراحتی

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

چرا عزت زورکی میخوای برای دخترت؟

مگه لنگ توجهی آخه 

هر کس مختاره هر کسی رو اندازه ای که میخواد دوست داشته باشه 

شما هم نمیتونی محبورش کنی بخوادت

من خودم اوایل بخاطر همین حساسیت های الان تو آزار دیدم که اینو میگم 

چرا عزت زورکی میخوای برای دخترت؟ مگه لنگ توجهی آخه  هر کس مختاره هر کسی رو اندازه ای که میخوا ...

از من خوشش نمیاد نکه شوهرم دختر خواهرشو نگرفت اومد یه دختر از شهر دیگه صد پشت غریبه گرفته  زورش میاد  باورت میشه چند روز برا زایمانم اومد زشتم کرد جلو همه میگف  بسه دیگه دختر فلان جا رو گزفتم برا هفت پشتمون بسه

واا عزیزم‌چه ربطی به دختراش داره یکی دیکه اذیتت کرده...

اونا تو گوشش میخونن خب  خدا جای حق نشسته اذیت دختر مردم بکنی  دختر خودت اذیت میشه

مال منم بی محلی میکنه.هنوز بچم ونیا نیومده تیکه میندازه ک هرعروسی رو دوس داشته باشم بچشم میخام

از همچین ادم بی عاطفه ای انتظار هیچی رو ندارم.

که عقدشو رو بچه معصوم خالی میکنه.

تازه از خدامه بچمو نخان .کمتر میبینشون اخلاقش به اونا نمیره

توقعتو بیار پایین خودت راحت میشی.وقتی ازمون خوششون نیاد خب نمیاد 🤓

خدایاشکرت