2821
2789
عنوان

عقد محضری

228 بازدید | 15 پست

سلام ، من قراره آذر ماه عقد کنم ، مادر نامزدم تا اون موقع 6 ماهه از فوتش میگذره ، عقد هم محضری در حد نهایت 20 نفر ، البته یه چیزیم توضیح بدم ما به خاطر بیماری مادرشون یکسال و نیم برنامه امون عقب افتاده 

الان سوالام اینه اکه بعد عقد دوتا اهنگ بزاریم زشته یعنی نباید هیچ موزیکی باشه اخه واقعا بعد دو سال سختمه اینجوری    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۲۰ نفر میخوای ببری محضر که چی  مامان بابای تو  آبجیت و داداشت  بابای اون و ابجی ...

عزیزم محضر نمیان 20نفر به 20 نفر شام میدیم همه هم همیناست که گفتی احتمالا هم کمتر این تعداده گفتم نهایت 

بالاخره مادرش بوده

خدایی نکرده خودتون رو بذارید جای همسرتون اگر توی شرایط ایشون بودید هضم عقد گرفتن و دادار دودور کردن براتون راحت بود؟

این احترامیه که شما به همسرت میذاری نه مادرش

بهتره تا سالگردش صبر کنید و بعدش جشن بگیرید

یا اینکه بی سر و صدا با خانواده هاتون(پدر و مادر و خواهر و برادر)برید محضر و برگردید

.Pain🔥you made me a believer

شوهرت تو ماشین اهنگ میذاره؟؟؟ 

لباس مشکیشون دراوردن؟؟ 

خواهرشوهر یا برادر شوهرت بذار اقدامم کنن. شما پخش نکنید اهنگو 

بعدم الهی خوشبخت شی و خودم میام عروسیت میترکونم 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

غصه نخوری ها 

عروس باید شاد باشه👰🏻🤵🏻

الهی عاقبت به خیر شیی

عزیزم محضر نمیان 20نفر به 20 نفر شام میدیم همه هم همیناست که گفتی احتمالا هم کمتر این تعداده گفتم نه ...

الان منم نامزدم ولی جشنموبرای ابان ماه تولدشوهرم اوکی کردم اونا میخواستن یه محضربریمو همین اما خانواده من قبول نکردن وقراره جشنمو بگیرم 

۲۰ نفر میخوای ببری محضر که چی  مامان بابای تو  آبجیت و داداشت  بابای اون و ابجی ...

😂😂😂😂

خوب شاید دو سه تا خواهر برادر داشته باشن عروس داماد که همون ۲۰نفر میشن

مگه همه یدونه خواهر و یدونه برادر دارن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شوهرت تو ماشین اهنگ میذاره؟؟؟  لباس مشکیشون دراوردن؟؟  خواهرشوهر یا برادر شوهرت بذار اقد ...

عزیزم ممنون خیلی سخته بعد دو سال اخرشم اینجوری   دیگه بیشتر از این هم خانواده ام دوست ندارن طول بکشه میگن رابطه رو رسمی کنید حقم دارن به خدا یکسال و نیم مریضی و سرطان من هیچی نگفتم

2824
2823
2791
2779
2792