sogolliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4462 عنوان چراااا؟؟؟ 128 بازدید | 25 پست وقتی میام سایت میبینم اکثر ۱۵و۱۴ساله ها نامزد دارن یا شوهر کردن یا دوست پسر دارن !!!ولی من هیچکدومشو نداشتم تاحالا 🤦🏻♀️😂بنظرتون عجیب نیست من ندارم؟؟؟زشتم ینی؟؟؟؟ 1399/06/29 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 هه آره دیگه صددرصد شکنکن😂 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
sogolliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4462 هه آره دیگه صددرصد شکنکن😂 اخه اونقدر ها هم غیر قابل تحمل نیستما 😐
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 افسردگی میگیرم این تاپیک هارو میخونم😂 اگه گفتی من چند سالمه؟؟یه سال و چهارماهه ازدواج کردم چهار ماه و نیمه باردارم با....سال سن😁 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 27139 والا من که۱۸ سالمه هیچکدومرو ندارم😐😑 برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
sogolliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4462 اگه گفتی من چند سالمه؟؟ یه سال و چهارماهه ازدواج کردم چهار ماه و نیمه باردارم با....سال سن😁 چند سالته
sogolliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4462 والا من که۱۸ سالمه هیچکدومرو ندارم😐😑 منم بعضی وقتا افسردگی میگیرم حس بدی نسبت به خودم پیدامیکنم
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 اخه اونقدر ها هم غیر قابل تحمل نیستما 😐 اگه راست میگی عکس بده😁یه پیرمرده ای هست اینجا همسایمونه بیچاره تنهاست شاید از هیچیبهتر باشی😉😉😂😂 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 چند سالته ۱۷😎🤦♀️ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
sogolliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4462 اگه راست میگی عکس بده😁 یه پیرمرده ای هست اینجا همسایمونه بیچاره تنهاست شاید از هیچیبهتر باشی😉😉😂 ... 😐😂😂
pinkworld عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 30065 ینی ربطی به قیافه نداره؟؟!! نه😐 نون و پنیر و پونه کپک زدیم تو خونه