2777
2789
عنوان

برام عجیب بود

140 بازدید | 16 پست

رفتم تو تاپیک آخر کاربر نگار. نوشته شوهرش به یکی از فامیلاش که یادم نیست شوهرش مرده یا طلاق گرفته حس حمایت و از اینجور حس ها داره و در مورد صیغه با نگار حرف میزنه و میگه شرعی هست و اشکالی نداره و میگه اگه زنهای مطلقه یا بیوه ازدواج کنن یا صیغه بشن براشون عالیه و از نگاه بد دور میمونن و از این جور حرفها بهش گفته. نگار هم سکوت کرده. نگار شاغلم هست و پول هم داره بهش گفتم طلاق بگیر میگه شوهرم از طلاق بدش میالد و از اینجور حرفها زد . خودش هم یه جورایی انگار حرفهای شوهرش رو پذیرفته بود و تو دلش تایید میکرد. اون تاپیک رو خوندم واسم سوال شد بقیه هم مثل نگار هستن یا نه. خانومای متاهل جای نگار بودید چیکار میکردید؟

امثال شوهر نگار باید دار زد

امثال نگارم باید تبعید کرد😒

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای کاربر مروج صیغه ی قطع دسترسی شده صلوات😆😂😂

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

شوهرش از طلاق بدش میاد؟نکنه انتظار داره خوشش بیاد به درک که بدش میاد خب زنش هم بگه من از زن دوم بدم میاد 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
جای کاربر مروج صیغه ی قطع دسترسی شده صلوات😆😂😂

نگار**  اسم کاربریشه میتونی بری تاپیک آخرش رو بخونی حرفهای اون رو اینجا نوشتم. من مروج صیغه نیستم ازشم متنفرم.

جای نگاربودم میزاشتم بره زنه روبگیره ولی به شرطی که حق طلاقومیگرفتم هرچی ماشینوپولوخونه وزمین داره هم به نام من میکرد یه خودش میموندو یه لباسای تنش بعدمیگفتم بفرمابروبیرون هیشکی جزمن نمیتونه شوهرموتحمل کنه مطمئنم یه هفته ای زنه شوهرموپس میفرسته 

شوهرش از طلاق بدش میاد؟نکنه انتظار داره خوشش بیاد به درک که بدش میاد خب زنش هم بگه من از زن دوم بدم ...

منم براش همین رو نوشتم اما فکر نکنم اون درست بشه

منم براش همین رو نوشتم اما فکر نکنم اون درست بشه

تاپیکش چیه بر راهنماییش کنیم

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
نگار**  اسم کاربریشه میتونی بری تاپیک آخرش رو بخونی حرفهای اون رو اینجا نوشتم. من مروج صیغه نیس ...

شما نیستی یکی هست توی تمام تاپیکای چند همسری و صیغه میومد و به بقیه حس گناه که خدا راضیه هرکی مخالفه طرفداره فساده میداد امروز فهمیدم قطعش کردن ولی به زودی برمیگرده

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
جای نگاربودم میزاشتم بره زنه روبگیره ولی به شرطی که حق طلاقومیگرفتم هرچی ماشینوپولوخونه وزمین داره ه ...

من اونقدر از صیغه و زن دوم و اینجور چیزا بدم میاد احتمالا باهام شوخیشم بشه فرداش دادگاهم. نمیدونم اونایی که میمونن چه جور روحیه ای دارن.