2777
2789
عنوان

از دختر بودنتون راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
کسی نباید با عقیده دیگران زندگی کنه و اهمیت بده. خیلیی ها اینجا به من توهین و ناسزا کردند و من بی تف ...

نه من هیج وقت قصد تغییر جنسیت ندارم و نخواهم داشت

اما اره درسته ک ادم نباید به عقیده و نظر دیگران توجه کنه اما نا خوداگاه درون انسان اثر میزاره، چون هممون داربم توی یه جانعه زندگی میکنیم

امیدوارم یه روز بتونم از ابران برم

وارد دانشگاه که بشی محدودیتها خیلی خیلی کم میشه..اما یادت باشه خود زنها برای خودشون محدودیت میسازن ...

اجازه دانشگاه رفتنم معلوم نیست که بدن یا نه

...و من تصمیم گرفتم دوباره شاد باشم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه دانشگاه رفتنم معلوم نیست که بدن یا نه

تو حسابی درس بخون

یه رشته خوب قبول شو...حتما اجازه میدن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

خیلی از کسایی که فکر میکنن اینجا ازادی وجود نداره هیچ اطلاعی از اروپا و کشور های دیگه ندارن, پیشینه و فرهنگشون خیلی متفاوت با چیزیه که توی فیلم هاشون میبینیم

واقعا ازادی رو توی پوشش ازاد میبینین؟ 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
خیلی از کسایی که فکر میکنن اینجا ازادی وجود نداره هیچ اطلاعی از اروپا و کشور های دیگه ندارن, پیشینه ...

از نظرای دیگ هم آزادی دارن

...و من تصمیم گرفتم دوباره شاد باشم:)
از نظرای دیگ هم آزادی دارن

مثلا؟

میدونستی تو همین قرن, مردا چقد مخالف موقعیت خوب شغلی خانوما بودن؟ چقد بهشون تعرض شده بخاطر اینکه پیشرفتشونو رها کنن؟ بهشون تهمت میزنن و سرکوبشون میکنن و اینطور نشون میدن که اگه زنی پیشرفت شغلی داشته باشه با رئیسش ارتباط داشته حتما و از راه نامشروع این پست رو بدست اورده؟ 

اینارو من نمیگم, بزرگترین استادان جامعه شناسی میگن

ولی از نظر پوشش توی دنیا خانومایی که موقعیت بهتر و شغلای مهم تری دارن همیشه پوشیده تر از بقیه هستن که حتی موهاشونم پوشیده ست بعضیاشون

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>