2777
2789
عنوان

از دختر بودنتون راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تلاش برای آزادی از خود آزادی با ارزش تره

چقدر امضات قشنگه

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
آزادی از چه لحاظ؟؟؟  مگر الان آراد نیستین؟

نه نیستیم 

چون هنوز خیلیا عقاید اینکه زن جنس دوم هست رو دارن

اینک فکر میکنن فقط تنها هنرش باید شوهر کردن باشه

اینمه به خیلی از زن ها به چشم بد نگاه میکنن

اینکه این فرهنگ هنوز به وجود نیومده که زن بتونه تنها زندگی کنه و کسی کاری به کارش نداشته باشع

از لحاظ پوششم ازاد نیستیم

وقتی تلاشت بی نتیجه باشه و فایده وقتی حتی خونوادتم ازت حمایت نمیکنن 

هیچ تلاشی بی نتیجه نخواهد بود

من از اون دخترایی هستم که همه عمر جنگیدم و به همه چیزهایی که خواستم رسید...خودم رسیدم...نه حمایتی،نه کمکی...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من حتی تو خونه هم نمیتونم تنها بمونم چون خونوادم اعتقاد دارن دختر باید هرجا مادرش رفت باهاش بره اگ هم خاست تو خونه بمونه واسه دو سه ساعت نمیشه چون باید کنار مادرش باشه😑

...و من تصمیم گرفتم دوباره شاد باشم:)
من حتی تو خونه هم نمیتونم تنها بمونم چون خونوادم اعتقاد دارن دختر باید هرجا مادرش رفت باهاش بره اگ ه ...

چند سالته؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

برام رفتار دیگران فرقی نداره همه ادما چه زن چه مرد مورد ظلم قرار میگیرن مهم خود فرده و رفتارش من عاشق دختر بودنم هستم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
نه نیستیم  چون هنوز خیلیا عقاید اینکه زن جنس دوم هست رو دارن اینک فکر میکنن فقط تنها هنرش بای ...

کسی نباید با عقیده دیگران زندگی کنه و اهمیت بده. خیلیی ها اینجا به من توهین و ناسزا کردند و من بی تفاوت رد شدم و اونا رو تو جهل فرهنگی شون تنها گداشتم.

پس نیابد به حرف نا مربوط دیگران توجه کرد. اگر برای پوشش راحت نیستی و فقط مسئله اینه، کشورت رو عضو کن تا جنسیتت

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
۱۷

وارد دانشگاه که بشی محدودیتها خیلی خیلی کم میشه..اما یادت باشه خود زنها برای خودشون محدودیت میسازن

سعی کن مستقل بشی...درس بخون حسابی....شاغل شو و استقلال پیدا کن