2777
2789
عنوان

رفیق عشقم😐

637 بازدید | 26 پست

دو روز بود عشقم گوشیشو خاموش کرده بود بوتیکش رفتم نبود از خاهرش سراغشو گرفتم جواب نداد...دیگه مجبور شدم ب رفیق صمیمیش پیام بدم ازش سوال کردم ک آرمین کجاست اونم گفت نمیدونم و خبر ندارم ... بعد شب ساعت 2 بود ب آرمین زنگ زدم دیدم روشنه خاستم بهش پیام بدم ک کجاست دیدم زودتر پیام داد ک من باید چتای تو و رفیقمو داخل گوشیش بخونم ک چجوری باهاش ل.اس میزدی ؟؟

این رفیق بیشعورش معلوم نیست چیکار کرده اینو اینجوری کرده میترسم ب رفیقش پیام بدم وضع از این بدتر باشه چیکار کنم😩😕😕چیکار کنم 

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بهش بگو وقتی تو دوروز خبر نمیدی هیشکی از تو بمن خبر نمیده حق بده بهم ازش خبر بگیرم

بهش یاد بده حدوحدود خودشو بدونه حرفش خیلی زشت بوده 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

۱۰۰۰۰۰٪ تو اين مدت يه گندى زده ميخواد دست پيش رو بگيره

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

ديگه وقتي ب خواهرش گفتي و سراغتو نگرفته چرا رفتي واسه دوستش

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
۱۰۰۰۰۰٪ تو اين مدت يه گندى زده ميخواد دست پيش رو بگيره

سلام خوبید 

ببخشید شما از آرمین خبری دارید متاسفانه دو روزه که گوشیشو خاموش کرده بوتیکم رفتم نبود شما نمیدونید کجاست 

اخرشم ازش معذرت خاهی کردم ک مزاحم شدم😐😐

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 
اسکرین شات از پیاماتون برا عشقت بفرست

پاک کردم😐

حضوری بهش بگووزمانی که رفیقشم باشه و بهش ثابت کن که یک سوء تفاهمی بیش نیست،،،

ب رفیقش خیلی اعتماد داره از 5 سالگی تا حالا باهم بودن خیلییییییی به هم اعتماد دارن