2777
2789
عنوان

اقدام کردم ولی ..

339 بازدید | 37 پست

خانم ها من اقدام کردم دیروز ولی امروز استرس دارم اصلا میترسم همش میگم چی میشه میخواستم برم چکاب کامل بدم ک نرفتم دیگه ب خدا توکل کردم اخه اولین بارمه نمیدونم عفونت دارم یا ن فقط بعد نزدیکی زود زخم میشه واژنم اصلا نمیدونم و ی سوالم داشتم بیاید می پرسم اونم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

نگران نباش هر چی  خدا بخاد  همونه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی نیست بعد نزدیکی زخم بشه...دچار خشکی واژن هستی یا رابطهت خیلی طولانیه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
بپرس  منم اقدامم

این و بعد ک میرم حموم باید با انگشت داخل رو هم تمیز کنم یا نیاز نیس اخه ی بار دکتر گف بعد نزدیکی تمیز کن ولی دیگه نمیدونم تو اینم باید تمیز کنم 

نگران نباش. فقط اگه این ماه باردار نشدی، برو چک اپ شو. حداقل خیالت راحت میشه ک مشکلی نداری. اگه هم خدانکرده مشکلی بود زودتر رفعش کن ک زود باردار بشی😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نگران نباش هر چی  خدا بخاد  همونه

اره منم ب خدا توکل کردم ۳ ساله همش میگم اقدام ولی نمی کردم آخرش گفتم ب خدا توکل کنم بزار اقدام کنم ببینم چی میشه 

طبیعی نیست بعد نزدیکی زخم بشه...دچار خشکی واژن هستی یا رابطهت خیلی طولانیه

ن طولانی نیستم اصلا خشکی هم ن فک نکنم اصلا اولش زخم میشه با دستمال کاغذی ک پاک میکنم میبینم خون هم میاد کمی 

خب گلم حداقل چکاب میرفتی

نشد دیگه ترسیدم برم ی چیزی بگه دوباره اقدام عقب بیفته اخه همش عقب نیافتاد دیگه خسته شده بودم 

من ۱۲ روزه درد پری دارم سینه هام هم ورم کردن امروز بی بی چک امتحان کردم دوتا خط شد یکی پررنگ بود یکی ...

آره عزیزم مبارکه 

دنیا پر از آدمهای خوب است اگر نمیتوانی یکی از آنهارا پیدا کنی،یکی از آنها باش..