2777
2789
عنوان

متخصصین خیانت

145 بازدید | 7 پست

یه مردی قبلا شماره یکی رو که زن بوده اسم اقا سیو کرده تو گوشیش بعد زنش میفهمه میزنه زیرش میگه نه این دوستمه و اقا هس و این حرفا اما خب پیام عاشقانه زنش دیده در صورتی میتونس اقا باشه که شوهرش با ... میبود که خب اینجور نبوده نقریبا یه سال گذشته دوباره همون اسم قبلی تماساش رو دیده خانم رو گوشی اقا به نظرتون داره بهش خیانت میکنه یعنی مرد اینقدر خنگه باز با همون اسم  طرف رو سیو کرده؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خنگ نیستن بی خیالن دیدن برخوردی نشده باز ادامه دادن این که چیز عجیبی نیست

من زیاد در جریان نیستم اما گویاخانم راحت برخورد نکرده  یعنی قهر  و،اینا بودن .. من میگم طرف زن نیس چون نمیشه که مرده با اینکه میدونه اون شماره و اسم لو رفته باز باهمون اسم سیو بذاره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من زیاد در جریان نیستم اما گویاخانم راحت برخورد نکرده  یعنی قهر  و،اینا بودن .. من میگم طر ...

چرا مردا عجیبن بعدش اگه شک داره شماررو تگاه کنه یا زنگ بزنه مرد خیانتکار به نظرم درست نمیشه

چرا مردا عجیبن بعدش اگه شک داره شماررو تگاه کنه یا زنگ بزنه مرد خیانتکار به نظرم درست نمیشه

ببخشید اون طرف شماره هیچ کس رو جواب نمیده میگه همون پارسال با چند تا خط مختلف زنگ زدم  جواب نداده این شماره نه واتساپ داره نه تل

پس مشکوکه دیگه عزیزم اگه مرد بود که ج میداد 

چی کار کنه طرف این خانومه؟؟ گوشی شوهر گشته چیزی توش نیس گوشی دیگه هم نداره .. من میگم  احتمالا اون زنه هم ازاون طرف متاهله یه خط دیگه داره با اون به شماره شوهر دوستم درارتباطه

چی کار کنه طرف این خانومه؟؟ گوشی شوهر گشته چیزی توش نیس گوشی دیگه هم نداره .. من میگم  احتمالا ...

عزیزم واسه خیانت چرا فکر میکنین باید به بقیه ثابت کنین باید به خودتون ثابت بشه که انگاری ثابت شده اون خانم ببینه میتونه با یه مرد اینجوری زندگی کنه که زندگی کنه اگرم نه که جدا بشه تو دادگاه خیانت دلیلی واسه طلاق نمیشه و محکمه پسند نیست فقط مشاوره میفرستن