2777
2789
عنوان

فیلم مستهجن

1006 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها 

اگه شوهرتون عکس مستهجن ببینه مثلا با زیگر فیلم 

پ و ر ن 

چکار میکنید ؟من دیروز دیدم حالم خیلی بد شد

فکر نمیکردم اثن !البته نا گفته نماند دو هفته هم با هم رابطه نداشتیم..

با خودم میگم حتما تو مجردیشم میدیده..

اللان 3 ساله باهمیم و یکسالم خونه خودمم..

ولی به روش نیاوردم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم به روش میارم و میگم خط قرمز منه.دوس ندارم ببینی. از الان میگم که بعدا حرفی توش نباشه.

ولی اسی جون بدون که مردها اکثرا خلاف کوچیکشون اینه. یعنی همه میبینن یکی سالی ماهی یکی هر دیقه😕

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
دیروز که دیدم به روش نیاوردم از دیروز تا الان

خودتم میگی دو هفته .... این اشتباهه با این کارت کمترین کار مرد اینه بره سراغ فیلم.

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
من باشم به روش میارم و میگم خط قرمز منه.دوس ندارم ببینی. از الان میگم که بعدا حرفی توش نباشه. ولی ا ...

به روش بیاری میگم قبحش میریزه ..

ولی مطمعنم همیشگی نیست ..

ببین عکس یک بازیگر زن بود 

والا اینستا پره نیازی ب یواشکیو و سرچ اینا نیست از این لختیا من خیلی اعصابمم خورد میشه اما چ کنم!!بعدم میگیم الهی اینستا فی لتر شه بعضیا بدشون میاد ک نههه محل کسب و کاره 

شوهرتون از لحاظ جنسی خوب ارضا نمیشه پناه آورده به فیلم سکس. زن  و شوهری کافی نیست

فیلم نبود عزیزم عکس بود اما خب عکساشم س ک س ی بود..

ناراحت شدم ازین موضوع

والا اینستا پره نیازی ب یواشکیو و سرچ اینا نیست از این لختیا من خیلی اعصابمم خورد میشه اما چ کنم!!بع ...

اوهوم..

شوهرم کلا اینستا نداره!اما این موضوع رو مخمه نمدونم چکار کنم