سلام دوستان من یه بچه یک و سال و نیمه دارم ...خیلی ب دلم افتاده ک باردارشم اصلا از فکرش خوابم نمیبره...یه دختر دارم ان شاالله اینو پسر میخام اگه خدا بخاد چون هر ادمی دوس داره دو جنسشو داشته باشه..شوهرم میگه زوده ولی من شب و روز ندارم واقعا موندم چکار کنم بدجور دوووووست دارم بچه بیارم میگم باهم دیگه بزرگ میشن بهتره....نظرتون؟
پشت سر هم آوردن خوبه، اما خب دو سه سال اولش واقعا سخته، بنظر منم هم جنس باشن خیلی باهم سازگارترن ضمن اینکه من معتقدم هر دختری باید یک خواهر داشته باشه😍اما با ذهنیت جور شدن جنسیت ها اصلا باردار نشو و به خدا توکل کن
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
بنظرم تا دوسالگیش صبر کن من الان کم کم داره خیلی سختم میشه البته برای شما از مال من بزرگتره
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بنظرم تا دوسالگیش صبر کن من الان کم کم داره خیلی سختم میشه البته برای شما از مال من بزرگتره
الهی امضات چقد قشنگه 😀😀😀
خدا حفظشون کنه
منم ۵سال منتظرم برا اولی میشه دعام کنید
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍