2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 81 پست
عزیزم من ی نذری بهت پیشنهاد میدم که هرچی صلاحت بشه همون شه ونیت کنه که هرچی صلاحی همون بشه ومن ب 14س ...

نذر کردم استخاره هم کردیم گفت عجله کنید بعدشم اون خودشم 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
نذر کردم استخاره هم کردیم گفت عجله کنید بعدشم اون خودشم 

نمی‌خوام همش به بابام بی احترامی کنه یا اینکه منو مگس خودش بدونه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال خاطره و اینا...اینده ات خودت برات مهم تر باشه...قوی باش 

آخه ما مشکلی نداشتیم تازه منو خانوادم براش کم نزاشتیم کارایی کردیم که خود خانوادشم نکردن 

نوشته بود ی هفته ای فراموشت کردم و این حرفا تو این دهات هستن کسایی که عاشقم باشن و بهتر از توان بعد دوهفته پیام داد چرا از بلاکی درم آوردی هااان؟بعدچند روزبعدش گفت روحت شاد 

خاطره و اینا برات زندگی نمیشه...خیلیا هستن پایه دوست داشتن ها و احساساتشون دارن میسوزنن....اینده ات ...

زن داییم گفت تو وضعیتاش آهنگ های غمگین میزارع و عکس شما دوتا رو میزارع و...

زن داییم گفت تو وضعیتاش آهنگ های غمگین میزارع و عکس شما دوتا رو میزارع و...

در صورتی که من شمارشو حذف کردم پیامم میداد سین نمی‌کردم 

آخه ما مشکلی نداشتیم تازه منو خانوادم براش کم نزاشتیم کارایی کردیم که خود خانوادشم نکردن 

خب؟مگه باید مشکلی داشته باشه تا کرم بریزه ببخشید اینو میگما...کسی که خوبه نیاز به کمک و احترام نداره

میفهمم چی میگی دقیقا منم این مشکلو دارم خانوادم پروبالشو گرفتن آخرشم نمک خوردو نمکدون شکست پدرخودش واسش هیچ کاری نکرد ولی ازخانواده من انتظارداشت و میگفت باید ارثتو بگیری البته الان خفه شده و از ارث نمیگه ولی باخانوادم خوب نیست منم این وسط دارم اذیت میشم ازش سرد شدم دوسش ندارم ولی بخاطر بچه موندم .ولی تو ک آزادی بچه نداری راحت برو پی زندگیت 

خب؟مگه باید مشکلی داشته باشه تا کرم بریزه ببخشید اینو میگما...کسی که خوبه نیاز به کمک و احترام نداره

واقعا به خدا حتی رابطه زناششویمونم خوب بود فکرش رو نمیکردم منو دوست نداشته باشه هرچی میخواستم برام تهیه میکرد