2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 81 پست

وای اصلا بهش فکر نکن خوشحال باش ک تا بچه دارنشدی فهمیدی ک آدم زندگی نیست کسی ک ب پول فک کنه وراحت بخاد جداشه ب درد نمیخوره به این فک کن شاید آینده درخشانتری پیش یکی دیگه داشته باشی باهنچین آدمی آینده خوبی نداری مطمئن باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اصلا بهش فکر نکن خوشحال باش ک تا بچه دارنشدی فهمیدی ک آدم زندگی نیست کسی ک ب پول فک کنه وراحت بخ ...

می‌دونم چون اون حتی منو دوستمم نداشت  ی سال به دروغ می‌گفت دوستت دارم ولی خاطرات خوب تو همین ی سال خیلی داریم ولی ازش متنفر شدم نمی‌دونم چمه نه متنفرم نه عاشق 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
ما ی سال عقد بودیم ...شوهرم روی ماشین سنگین کار میکرد ولی حقوقی نمی‌گرفت به گفته خودش «که بعدا فهمید ...

عزیزم من ی نذری بهت پیشنهاد میدم که هرچی صلاحت بشه همون شه ونیت کنه که هرچی صلاحی همون بشه ومن ب 14سیدو14فقیریایتیم غذا میدم

اگه صلاحت باشه طلاق میگیری و اگه ن مری سرزندگی گلم

مشکلم رو گفتم ما اختلاف فرهنگی زیادی هم داریم من متاسفانه انتخاب  عجولانه ای کردم من دانشجو پرس ...

عزیزم من خودم مدرک دارم شوهرم مهندس 

من شهری اون روستایی من از لحاظ فرهنگی باز اون محدود دوست داره اما در کنار اینا شیرینی زندگیم به خواستنش اینه که دوسش دارم و همین تفاوتا قشنگ میکنه .اگه مثله هم باشیم که مثله آهن ربا همدیگرو دفع میکنیم اما تفاوتا باعث جذب میشه عزیزم 

درستو بخون پیشرفت کن بذار همه آرزوتو داشته باشن

از این غصه دارم که اون عین خیالم نیست تازه خوشحالم هست و پی دختر بازیشه

عزیزم من خودم مدرک دارم شوهرم مهندس  من شهری اون روستایی من از لحاظ فرهنگی باز اون محدود دوست ...

خب فقط روستایی شهری نبود من اصفهانی اون لر من با سواد اون بی سواد اون فوحش های بد میداد اولا خوب بود دوماهه خودشو نشون داد تا بابام اختلاف پیدا کرده 

طلاق بگیر جان من...ولی قبلش با مشاور در میون بزار 

گذاشتم اون برام روشن کرد همه چیز ولی نگفت چیکار بکن تصمیم رو با خودم گذاشت ولی با حرفایی که ازش شنیدن طلاق بهتره 

عجب!!!!دختربازی؟ببخشیدا ولی بره گم شه فردا پسفردا ک بچه دار میشدید توخسته باردار اونم بهونه میاورد میرفت خیانت میکرد.یکی از آشناهانون تو ایام بارداری زنش بهش خیانت کرد .این خیلی بده.اصلا بهش فک نکن نشون بده برات مهم نیست من فک میکنم لیاقتت خیلی بیشترازایناست هرچی جلوتر میریم تو زندگی سختیا بیشتر میشه وکسی ک از الان وا بده دیگه آخرش مشخصه .بیخیالش شو