2777
2789
عنوان

یبوست شدید کودک

131 بازدید | 17 پست

پسرم 1سال و نیمشه همیشه مستعد بود برا یبوست از بعد اینکه غذای کمکی خورد اما الان دوهفتس بدتر شده.حتی امروز نصف استکان فلوس و شکر سرخ خورد اخرم با شیاف گلیسیرین کار کرد

بعد از سه روز.

کسی راهکاری نداره ؟غیر از دکتر .دکترم میبرم

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسرخاله منم کوچولوعه همیشه همین مشکلو داره هرشب چن تا الو بخارا میخوره شکمش روونه توام امتحان کن ضرری نداره تازه بچه خوششم میاد بهتر از هردارووییه خودمم امتحانش کردم

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

چیزای ملین بهش بده پسرمنم اینجوری بود. آلو خشک خوبه براش اگه انجیرم بهش دادی تا حالا بیشتر بهش بده بعد سعی کن آب گرم بدی بخوره تا شکمش کار کنه رو شکمشو با روغن زیتون چرب کن و آروم آروم ماساژ بده

غذاهاشو با روغن زيتون درست كن 

آب زياد بده بخوره

تو سوپش هويج و جعفري زياد بريز

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
فلوس خیلی خوبه گل محمدی روغن بادام شیرین وازلین صابون شربت انجیر تجربه همشونو دارم ولی شیاف خوب نیس ...

اره میدونم خوب نیس ناچارم.اخه با فلوسم که اخر ملینهاست کار نکرد .فک میکنم کار نکردن شکمش ضررش بیشتر از شیاف باشه

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️