2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 78 پست
فداتم توام دعا کن منم دیگه پریود نشم این ماه باردار باشم 😍😍😍😍😗

چشم عزیز دلم انشاالله به حق این ماه عزیز بارداری

منم این ماه اکه باردارنشم میرم درهواست آی وی اف میدم علی رغم‌میلم چون‌خیلی هزینه داره 

وباقرض واینا میخوام‌برم

اشکال نداره گلم یه چن روزی صب کن ایشالاه مثبته

امید ندارم دیگه 😢😢😢😢

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عقب زدم پلی بیبی چکم منفی شد الان ۱۱ روز قط کردم دوفاستونو شما چن روزه قط کردی؟ گروه اقدام دارم ...

یعنی دوره دوفاستونم تموم شده؟ 24 تموم شد 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
جدی؟؟ عزیزم نا امید نباش . مثل اینکه بچها میگن هنوز فرصت هس.. من دلم روشنه. چند روز بعد بزن

همش حس میکنم صبح پریود میشم دیگه 😢😢😢

چقد بود دسشویی رفته بودی 

متوجه نشدم منظورت 

چشم عزیز دلم انشاالله به حق این ماه عزیز بارداری منم این ماه اکه باردارنشم میرم درهواست آی وی اف می ...

ان شالله میشییییی😍😍😍😍😍😀😀😀میدونی حکمت خداس کار یک الان نمیشه یه مدت بعدش میگی خدایا شکرت ک نشدد 

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒
وااا  صب کن خب زوده دیگه من چهار روز از موعدم میگذشت منفی شد بعد چن روز مثبت

واقعا 

حس میکنم صبح پریود میشم 

متوجه نشدم منظورت 

میگم ینی ناشتا بودی؟حداقل ۴ یا ۶ ساعت نباید میرفتی دسشویی! خب ادرار باید بمونه تو شیکم ک هورمون قاتی شه دیگه

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒