2777
2789
عنوان

درد و دل؛)🙊🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 35 پست
یه دردی ک دارم اینه ک با پدرم یه کم بد حرف زدم یه هفته بعد فوت شدن..گاهی اوقات ک تنهام انقد گریه میک ...

خودتو ناراحت نکن گلم میگی مرد خوبی بوده بابات حتما بخشیدتت عزیزم پدر مادرا هر چقدرم ناراحت شن بچشونو میبخشن بازم دلشون مهربونه،برای پدرت فاتحه بخون تند تند تو دلت باهاش حرف بزن مطمئن باش بخشیدتت عزیزم خدا رحمتش کنه منم برای شادی روحش و اروم شدنت دعا میکنم عزیزم؛)❤

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸
از چی ترسیدی گلم؟الهی بمیرم؛(🙈🖤

اولین بارم بود یاد می‌گرفتم نت گوشیمو بازکنم قبل اون از وای فای استفاده میکردم نخواسته نت گوشیم کل یه ماه رو روشن موند وقتی قبض گوشم اومد دیدم ۹۰تومن هست الکی الکی از ترس بابام یه استرسی اومد بهم از اون موقع به بعد کلا زندگیم داغون شد شاید باور نکنید ولی با کوچکترین چیز حالم بده میشه گوشیم زنگ میخوره میلرزم در زنگ میخوره از استرس اسید معده ام میزنه بالا الان ۵ساله نابود شدم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دلم پره خیلی وقتا یهو به خودم میام میبینم گریه کردم 

آخی مث من؛)🖤مشکلت سر چیه عزیزم؟اگه فضولی نباشه 

اصلا بهش فکر که میکنم قلبم میاد تو دهنم هیچی  میخواست بهم تجاوز کنه اما خوب در رفتم

وای خدا رو شکر،بهش فکر نکن عزیزم جاهایی که اون هست نرو،هنوزم اذیتت میکنه؟بنظرم بهتره به بزرگترا بگی تا حقشو بذارن کف دستش نباید بخاطر ابرو سکوت کنی که اذیتت کنه؛(❤

اولین بارم بود یاد می‌گرفتم نت گوشیمو بازکنم قبل اون از وای فای استفاده میکردم نخواسته نت گوشیم کل ی ...

وای الهی بمیرم،فراموشش کن گلم به خودت تلقین کن هیچکس یا هیچ چیزی نیست که سرزنشم کنه بگو اون فقط یه اتفاق بود که ممکنه برای هرکسی پیش بیاد خب حواست نبود گلم برای بقیه اتفاقای بدتری افتاده دیگه بهش فک نکن فکری خوب کن مثلا وقتی درمیزنن فک کن با خودت که یکی که خیلی دوسش داری اومده اونوقت استرست کم میشه 🙃🖤

وای الهی بمیرم،فراموشش کن گلم به خودت تلقین کن هیچکس یا هیچ چیزی نیست که سرزنشم کنه بگو اون فقط یه ا ...

کاش میشد ولی یه جوری حالم بده شد که سال بعدش کنکور داشتم حتی اندازه نوک سوزن تمرکز نداشتم درس بخونم کلا کنکورمو خراب کردم منی که دانش آموز المپیادی بودم از ذوق و شوق زندگی افتادم می‌دونم اون اتفاق بود ولی شوک لعنتی کلا زندگی کنه بدبختو نابود کرد😔

کاش میشد ولی یه جوری حالم بده شد که سال بعدش کنکور داشتم حتی اندازه نوک سوزن تمرکز نداشتم درس بخونم ...

وایی😔😔🙈🖤

کاش میشد ولی یه جوری حالم بده شد که سال بعدش کنکور داشتم حتی اندازه نوک سوزن تمرکز نداشتم درس بخونم ...

برو پیش یه روانشناس تا کمکت کنه عزیزم بیشتر از این دیگه عذاب نکشی😔❤

برو پیش یه روانشناس تا کمکت کنه عزیزم بیشتر از این دیگه عذاب نکشی😔❤

متاسفانه نمی‌ذاره برم هیشکی دردمو جدی نمیگیره یا سر کار ام یا پیش شوهرمم و اونم میگه تو مشکلی نداری مثلاً فکر می‌کنه داره تلقین درمانیم می‌کنه هی میگم می‌خوام برم پیش روانشناسی روانپزشکی چیزی میگه راضی نیستم بری تو بگو هر کاری میخوای برات بکنم و...😭🥺😔

متاسفانه نمی‌ذاره برم هیشکی دردمو جدی نمیگیره یا سر کار ام یا پیش شوهرمم و اونم میگه تو مشکلی نداری ...

ناراحت نباش عزیزم یه مدت برین سفر ببین چه کارایی میتونه از ذهنت پاک کنه اون استرس و ،اونو انجام بده،بچه داری؟باهاش سرگرم شو بازی کنین

ناراحت نباش عزیزم یه مدت برین سفر ببین چه کارایی میتونه از ذهنت پاک کنه اون استرس و ،اونو انجام بده، ...

بچه که فعلا با این وضع کرونا و سختی شغلم ندارم از بچگی حیون نگه میدارم قبلا گربه داشتم خیلی وابسته اش بودم حالمو خیلی خوب میکرد همسایمون غذای سمی داد بهش مرد 😭😭😭یه مدت افسرده اون شدم الان هم یه سگ دارم باز یه کوچولو تسکینم میده

بچه که فعلا با این وضع کرونا و سختی شغلم ندارم از بچگی حیون نگه میدارم قبلا گربه داشتم خیلی وابسته ا ...

اها پس با همسرت زیاد بیرون برین، وقتایی که میری تو فکر زود خودتو با چیزی مشغول کن نذار دوباره اون فکرا بیان

اها پس با همسرت زیاد بیرون برین، وقتایی که میری تو فکر زود خودتو با چیزی مشغول کن نذار دوباره اون فک ...

چجوری بگم بحث فکر یا خاطره نیس یه فشار عصبیه که با هر چیزی میاد سراغم مثلاً یه لحظه سرعت ماشین شوهرم زیاد میشه بدنم میلرزه قبلا اما عاشق سرعت و اینا بودم اما الان عین پیر زنا شدم همش عین افسرده ها می‌خوابم چی بگم از حالم نابود شدم

چجوری بگم بحث فکر یا خاطره نیس یه فشار عصبیه که با هر چیزی میاد سراغم مثلاً یه لحظه سرعت ماشین شوهرم ...

گلم بنظرم همسرت و راضی کن برین پیش یه روانشناس،براش توضیح بده بهش بفهمون که هرکس بره دکتر روان دیوونه نیست مثلا کسایی که وسواس میگیرن هم میرن روانشناس منظورم اینه فقط دیونه ها نمیرن روانشناسی،اخه بعضیها فکر میکنن هرکس بره دکتر روان شناسی دیوونس دور از جون شاید همسرت همچین فکری میکنه یا از حرف مردم میترسه،ولی از این که شوهرت بخاطر خوب شدنت هرکاری میکنه خوشحال باش عزیزم شوهرخیلیا اینطوری نیستن که هیچ،برای ناراحتی و اذیت همسرشون همه کار میکنن...❤