من ریزش موهام انقد شدیده خیلی خیلی کم پشت شده موهام😭
ماسکی یا هرچیزی میدونین که استفاده کردین و کم شده ریزشش بگین استفاده کنم دیه شده دغدغم😭
سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒
من ک بعضی از قسمتای سرم کچل شده.دکتر بهم محلول رزماری ماریج داد با محلول ماینوکسیدیل.هرشب بزن سرت اول رزماری بلافاصله بعدشم ماینوکسیدو بزن فقطم شبا بزن.شامپو ام بهم موس ویتال داد .حالا بسته ب جنس موهات بگیرشامپوشو.شامپوشم گف هفته ای 2 3 بار برم حموم تو هر سری 3 4 دیقع رو سرم باشه.فعلا1ماه دارم استفاده میکنم ریزشم کم شده موهامم داره درمیاد گف چون مو دیردرمیاد اثرشو بعد3 ماه میبینی هیچ قرصی ام بهم نداد
میتونی با چای و قهوه و برگ گردو درست کنی بزاری ۳ ۴ ساعت دم بخوره یا چای قهوه برگ گردو رو بجوشونی بعد بزاری سر بشه بعد با حنا قاطی کنی ۲ ساعته بشوری یا یه ساعت
ملکه باش حتی اگر قلمرو مرز هایت اندازه شانه هایت باشد👸🏻😍🧿🦋