2777
2789
نظرت رو قبول دارم چون عوارض و خطر داره ولی اخه منم ادم خط چشم کشیدن نیستم حوصله ندارم بلد هم نیستم

منم بلد نیستم خدایی حوصلمم نمیاد  فقط واسه جاهای مهمی که میخوام برم ک نیاز ب آرایش داره با بدبختی میکشم..بیشتر وقتا فقط ریمل خالی میزنم سخت نگیر هرجور دوس داری بگرد..ولی میدونم بعد ی مدت دلتو میزنه پشیمون میشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
منم بلد نیستم خدایی حوصلمم نمیاد  فقط واسه جاهای مهمی که میخوام برم ک نیاز ب آرایش داره با بدبخ ...

اره همه میگن عین مجسمه میشی دلتم میزنه

نمیدونم خودمم ادم ترسویی هستم باید یه چند جلسه کلاس خودارایی برم برا خط چشم کشیدن

تاتو هم عوارض داره هم درد و دل زده شدن از قیافه تکراری بعد یه مدت

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همه میگن عین مجسمه میشی دلتم میزنه نمیدونم خودمم ادم ترسویی هستم باید یه چند جلسه کلاس خودارایی ...

اگه بیکاری  هروز برو جلو آینه تمرین کن چندبار ک خراب کنی بعدش میاد دستت 

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
اره همه میگن عین مجسمه میشی دلتم میزنه نمیدونم خودمم ادم ترسویی هستم باید یه چند جلسه کلاس خودارایی ...

ببین بن مژه دنباله دار بزن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند