2777
2789
عنوان

جهیزیه

227 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من ی سری وسایل برقی خریدم بعد فروشنده گفت همشون جنس اصلیه کپی نیس حالا اومدم زدم گوگل سرچ کردم دیدم قیمت تو گوگل پایین تره نکنه بهم گرون داده؟؟؟😓

منم یه اگهی توی شیپور دیدم راجب جهیزیه کلا هنگ کردم

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی خریدی چ مارکی قیمت بگو ببینم تو گوگلی شاید فیکه

مثلا هم زن کاسه ای دسینی خریدم ۱ میلیون و ۳۰۰

یا گوشت کوب برقی فلر خریدم ۱میلیون و ۱۰۰

یا جاروبرقی کندی خریدم ۴ تومن

ابمیوه گیری ۴ کاره همیلتون خریدم ۳ و نیم

ماکروفر الجی ۴۲ لیتری خریدم ۴ و ۷۰۰

اسپرسوساز نوا۱۴۰ خریدم ۳ تومن

و...

گوگل زیاد مطمئن نیس میزنگی میگه قیمت قدیمه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

منم میگم نکنه گرون داده بهم

عزیزم تجربه ای ندارم نمیدونم

اونکه من دیدم فک کنم مال مریخ بود ۱۷ تیکه وسیله سه میلیون

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

مثلا هم زن کاسه ای دسینی خریدم ۱ میلیون و ۳۰۰ یا گوشت کوب برقی فلر خریدم ۱میلیون و ۱۰۰ یا جاروبرقی ...

تو دیجی چک کن نبود تو اینستا

الان همزن دسینی چک کردم نداشت ولی حدودا کاسه ایا یک به بالان خیلی تو نت بگرد دستت بیاد ولی خب نمیتونی بگی گرون داده چون تا فردا بازم میره روش 0ون قیمت ثابت نیس سایت ها واس یه هفته پیشه شایدم تو بهترین حالت دو روز پیش الان لحطه ایی شده جز دیجی ک اونم لحطه ایی

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
عزیزم تجربه ای ندارم نمیدونم اونکه من دیدم فک کنم مال مریخ بود ۱۷ تیکه وسیله سه میلیون

خیلی‌هاشون کلاهبرداران داداشم یبار یخچال ساید دید خیلی ارزونتر بود زنگ زد گفت بیعانه بده نگه دارم واست کافیه پول بریزی بلاک کنه خاموش کنه غیب شه

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
تو دیجی چک کن نبود تو اینستا الان همزن دسینی چک کردم نداشت ولی حدودا کاسه ایا یک به بالان خیلی تو ن ...

الان تو دیجی گوشت کوب برقیو چک کردم ۸۱۳ تومن ولی ب من داده ۱ میلیون و ۱۰۰

الان تو دیجی گوشت کوب برقیو چک کردم ۸۱۳ تومن ولی ب من داده ۱ میلیون و ۱۰۰

ببر برگردون اگه تازه گرفتی بقیه ارو هم چک کن حساب شده برگردون بگو خیلی گرون دادی برنگردونی شکایت میکنم ازت

یه خانمی هم بود سرویس کریستال پذیرایی خریده بود بهش سه میلیون انداخته بودن تو دیجی 650 بود! فک کن

حالا دیجی خودش بعصی احناسش گرونتر از بیرونه ها ولی واس بدس آوردن قیمت حای خوبیه من خودم از دیجی خیلی از برقایمو خریدم حراج زدنی خیلی بصرفه میفته