2777
2789

حاجت روایی 

و اینکه حتما ثواب کردی آدم خوبی هستی

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر جان ببخشید منم میتونم تعبیر خوابمو بپرسم تو تاپیکت؟ داخل گوگل سرچ کردم نیومد خیلی ممنون  ببخشیدا❤️🌹

@bohran_zendegi  

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
حاجت روایی  و اینکه حتما ثواب کردی آدم خوبی هستی

سلام عزیزم ببخشید تگت کردم مزاحم شدم اگه میشه برای منم میتونی تعبیرشو اگه میدونی بگی لطفا ممنون میشم ازت 🌹 خواب دیدم که سه گربه ی مادر به همراه بچه‌ هاشون پیش من اومدن خیلی کثیف نبودن اما خاکی بودن و من اون هارو داشتم حمام میکردم (داخل ظرفی مثل وان حمام با شامپو میشستم) و اینکه گربه ها هم اصلا از آب فرار نکردن و نترسیدن و انگار که گربه های مادر یک حالت لم داده بودن توی آب تا بچه‌ هاشون رو بشورم و بعدم خودشون و بعدش هم همینجا خوابم تموم شد 

@پرنسس0دایانا  

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
سلام عزیزم ببخشید تگت کردم مزاحم شدم اگه میشه برای منم میتونی تعبیرشو اگه میدونی بگی لطفا ممنون میشم ...

عزیزم من که معبر خواب نیستم ولی به نظر میاد این گربه ها نماد زن های فامیل تون هستن که زیاد پشت سرتون حرف میزنن و بدگویی میکنن اما شما متوجه دشمنی و بدگویی اونا نیستین و باهاشون خوبین

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
عزیزم من که معبر خواب نیستم ولی به نظر میاد این گربه ها نماد زن های فامیل تون هستن که زیاد پشت سرتون ...

سلام عزیزم مرسی خیلی ممنون وقت گذاشتی 😘 

سلام عزیزم مرسی خیلی ممنون وقت گذاشتی 😘 

خاهش