در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
سلام عزیزم ببخشید تگت کردم مزاحم شدم اگه میشه برای منم میتونی تعبیرشو اگه میدونی بگی لطفا ممنون میشم ازت 🌹 خواب دیدم که سه گربه ی مادر به همراه بچه هاشون پیش من اومدن خیلی کثیف نبودن اما خاکی بودن و من اون هارو داشتم حمام میکردم (داخل ظرفی مثل وان حمام با شامپو میشستم) و اینکه گربه ها هم اصلا از آب فرار نکردن و نترسیدن و انگار که گربه های مادر یک حالت لم داده بودن توی آب تا بچه هاشون رو بشورم و بعدم خودشون و بعدش هم همینجا خوابم تموم شد
عزیزم من که معبر خواب نیستم ولی به نظر میاد این گربه ها نماد زن های فامیل تون هستن که زیاد پشت سرتون حرف میزنن و بدگویی میکنن اما شما متوجه دشمنی و بدگویی اونا نیستین و باهاشون خوبین
در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️