2777
2789
عنوان

تشنج کودک

248 بازدید | 16 پست

سلام خانما

کسی سابقه تشنج بچش رو داره 

پسرم هفت ماهشه یک ماه پیش به خاطر پرش پلکش بردم نوار مغز گرفتن گفتن تشنج نداره ولی امروز چند بار وقتی رو صندلی غذاش نشسته بود سرش رو کج کرد و چشماش خیره شد 😭خیلی وحشتناک بود تو رو خدا کمکم کنید تو کشور غریب نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تشنج میکردم بچگی ولی تا۱۰ سالگی خوب شدم خوب میشه ولی حتما ببرش دکتر و مرتب حواستو جمع کن تب نکنه

اصلا تب نداشت ولی ۱۵ روزگیش تب و عفونت داشت که یک هفته تو آی سی یو بستری بود,فکر کنم همون تب لعنتی بچم رو اینجوری کرد😭

اخه تشنج علائمش قفل شدن دهان، بالا رفتن چشم هم هست شاید قندش میوفته، شایدم عادتشه

نه عزیزم خیلی تو نت سرچ کردم این تشنج بی پدر مادر انواع زیادی داره که اصلا فکرش رو هم نمیشه کرد

نه عزیزم خیلی تو نت سرچ کردم این تشنج بی پدر مادر انواع زیادی داره که اصلا فکرش رو هم نمیشه کرد

من هروقت به دکتر دخترم میگم فلان مطلبو از نت دیدم دعوام میکنه

میگه همون زنای سبزی پاک کن قدیم میشینن سایت میزنن بدون منبع علمی ، اصلا قابل استناد نیست

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
من هروقت به دکتر دخترم میگم فلان مطلبو از نت دیدم دعوام میکنه میگه همون زنای سبزی پاک کن قدیم میشین ...

آخه تو همین نی نی سایت مادرایی که بچشون تشنج داره نوشته بودن مثلاً تشنجی به نام سلام که بچه سرش و کمرش یهو هم میشه,فکرش رو بکن!!!!یا بچه برای چند لحظه به یکجا خیره میشه😒

نه عزیزم فکر بد به دلت راه نده اگه تشنج بود حتما پزشکا تشخیص میدادن دیگه 

به خدا نوار مغزم گرفتم ولی گفت چیزی توش مشخص نیست ولی امروز شوهرم یهو گفت این چرا اینجوری می‌کنه اومدم جلوش نگاه کردم الهی بمیرم برای پسرم😭سرش یه طرف خم شده بود و نمیتونست بدنش رو تموم بده😭😭😭😭