bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان مشاوره 48 بازدید | 5 پست سلام خوبین خانوما میشه بگین تو دوره اشنایی قبل از ازدواج در مورد چه موضوعی باهام حرف میزدین؟بدون توهین و مسخره کردن جواب بدین لطفا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/06/28 | 22:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 یعنی قبل از اینک عقد کنیم؟! یا دوران عقد قبل عقد عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
khazan1991 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 599 منم الان تو این دوره ام و دارم به این نتیجه میرسم که حرف های قبل ازدواج فقط حرفه همه قشنگ حرف میزنن موقع عمل که میشه لنگیم
parmis_sh عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 2170 الان یه ازمونی هست مصاحبه میکنن تمام اختلال ها رو در میارن و میگن با هم توافق دارین یا نه من دختر خالمو فرستادم پیش روانشناسم و براشون انجام داد منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 الان یه ازمونی هست مصاحبه میکنن تمام اختلال ها رو در میارن و میگن با هم توافق دارین یا نه من ... مرسی قربونت برم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین