2821
2789
عنوان

رانندگی

266 بازدید | 14 پست

من ۱۵ ساله گواهینامه گرفتم

دایم رانندگی نکردم

توی کلاچ و سر بالایی ایراد دارم یا خاموش میکنم یا یکم ماشین عقب میره

راه حلتون چیه؟تمرینم زیاد  رفتم ولی .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا ماشین بدون کلاچ بگیر...یا مدام نیم کلاج رو تمرین کن...

کلاچ رو تا جایی یواش و نرم ول کن که ماشین یه لرزش کوچیک داشته باشه...بعد همونجا نگه دار...و ترمز رو ول کن و گاز بده و بعد پاتو از کلاج کامل بردار...

هر ماشینی قلق و نیم کلاچه خودش رو داره...پس توقعت رو از خودت کم کن...و تمرین کن تا قلقه کلاجه اون ماشین دستت بیاد...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
باید بارها بری سربالایی و بیای پایین  تا کلاچ رو بتونی تنظیم کنی با گاز  تمرین میخواد ...

تمرین زیاد رفته سه دفعه پیش عالی رفتم البته جای خلوت

نمیدونم چرا امروز همش خ میکردم و گند زدم

فقط باید انقدر تمرین کنی که بیاد دستت که پاتو چقدر بیاری بالا که خالی نکنه 

اون عقب رفتن هم عادیه همیشه سعی کن فاصلت با ماشین جلویی و عقبی زیاد باشه که نزنی بهش 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
توی سربالایی باید کلاج رو درگیر کنی تا ماشین عقب نره. نمیشه توضیح داد باید به یکی بگی حصوری بهت یاد ...

بلدم عزیزم

ولی یه موقع خایی گند میزنم دوس دارم اصلا خراب نکنم تازه جای خلوت

اگه برم جای شلوغ که دیگه هیچی

بلدم عزیزم ولی یه موقع خایی گند میزنم دوس دارم اصلا خراب نکنم تازه جای خلوت اگه برم جای شلوغ که دی ...

خب باید تمرینت رو زیاد کنی عزیزم😘 منم خودم اوایل همش خاموش میکردم بعدا یروز پدرم نشست کنارم قشنگ باهام تمرین کرد تا یاد گرفتم