2777
2789
عنوان

خسته شدم

197 بازدید | 11 پست

چرا این احساسمه فک میکنم شوهرم از خونه بدش میاد همش میخاد بره خونه رو دوست نداره خیلی کاراکردم که بمونه ولی نشد

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

نمیتونید مکان زندگیتون رو عوض کنید 

یه سری خونهوها جوش سنگینه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر توضیح بده خسته از چی فضای خونه .شما .مطلب رو باز کن

نه نمیدونم چرا خونه رو دوست نداره میره همش هنوز نیومده میره 🤐

بازی کنین اهنگ بخونین برقصین دوتایی برین بیروو تفریح باروحیه باش حرفای مشترک پیدا کن

همش میخاد بااین و اون رفت آمد کنه باهام شاد نیس بااینکه میدونه چقدر زندگیو دوس دارم چقدر خودشو دوست دارم میره ولی نه اینکه بره دنبال کارهای... اصلا اصلا

میره دنبال کار وقت نمیگذاره حتی یه فیلم باهم ببینیم آرزو به دل موندم

همش میخاد بااین و اون رفت آمد کنه باهام شاد نیس بااینکه میدونه چقدر زندگیو دوس دارم چقدر خودشو دوست ...

باخودش صحبت کن اینارو‌بهش بگو

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
نمیتونید مکان زندگیتون رو عوض کنید  یه سری خونهوها جوش سنگینه

سنگین که هست ولی نمی تونیم عوض کنیم میدونم اگه خونه هم خوب بود همینطوری بود

باخودش صحبت کن اینارو‌بهش بگو

گفتم بهش گفت تو میگی من بدتر با خودم فکر میکنم که اینطوریم و هی میخام برم

2790
2778
2791
2779