2789
عنوان

انگیزه

133 بازدید | 10 پست

دوستان من مدتیه که برای هیچکاری انگیزه لازم رو ندارم 

مدام اعصابم بهم ریختس

حتی برای مثال به زور حمام میرم 

خیلی هم زیاد کلافه میشم

ولی قبلا اصلا اینطور نبودم 

زندگی برام خسته کننده شده حتی کارهای شخصی خودمم به زور انجام میدم 

کسی بوده دچار همچین مشکلی شده باشه؟؟

اره من تو خرداد اینجور شدم رفتم مشاوره تلاش کردم خوب شوم الان بازتو این وضعیتم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داری افسرده میشی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من قبلا اینجوری بودم علی الخصوص وقتی لیسانسمو گرفتم

تا مدت‌های طولانی حس افسردگی داشتم

بعد تصمیم گرفتم یکم به خودم کمک کنم فوق شرکت کردم به امید اینکه بتونم وکیل بشم ولی دوباره حس بی هدفی و بی انگیزه ای اومد سراغم

تا اینکه یه شب قبل خواب کلی گریه کردم و گفتم خدایا خسته شدم از اینهمه حسرت و آرزو 

صب ساعت 5 بیدار شدم و از اردیبهشت هر روز. میخونم واسه آزمون وکالت شاید امسال قبول نشم ولی میدونم که قبول میشم کلی زندگیم برنامه و نظم گرفته 

تو هم تو زندگیت یه هدف پیدا کن که خیلی واست ارزش داشته باشه حتی اگه تحصیلات نداری برو نقاشی و تموم دوره هاشو کامل کن یا هر چیزی که دوست داری فقط زندگیتو به یه هدف گره بزنه اونوقت میبینی چقدر روحیه ت عوض میشه

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
من قبلا اینجوری بودم علی الخصوص وقتی لیسانسمو گرفتم تا مدت‌های طولانی حس افسردگی داشتم بعد تصمیم گ ...

بله بنده هم یک ترم دیگه مونده تا درسم تموم بشه 

ولی کلا چند ماهی هست که دچار این احوالات شدم 

اصلا یه چیزی که بنظره خودم خیلی عجیب اینه که قبلا با انگیزه بیشتری درس میخوندم اما الان کلا ۳۶۰ درجه فرق کردم 

ینی یه مقدار نمراتمم افت کرده 

😔😔

بله بنده هم یک ترم دیگه مونده تا درسم تموم بشه  ولی کلا چند ماهی هست که دچار این احوالات شدم&n ...

سعی کن به چیزای خوب فکر. کنی 

من همیشه میگم اونایی که هدف ندارن افسرده میشن 

یه هدف رو مشخص کن برو جلو

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴