2777
2789

من پریوادم‌منظمه هر ۲۱ روز پریود میشم... تخمکم آزاد می کنم حتی روز نوزدهم سیکلم که چند روز بعدش پریود شدم الان  تخمک شونزده داشتم...

آزمایش ذخیره تخمدانم تو روز هیجدهم سیکلم دادپ زده شش دهم...الان تو اینترنت خوندم باید روزه سوم میرفتم...آیا این جواب میتونه اشتباه باشه....پرولاکتینم خوب بود ....خیلی نگرانم....ینی امکان داره باردار نشم 

تنها یه دلیل میتونه باعث بشه باردار نشی خدایی نکرده

همین نگرانی و استرس

رها کن و به خدا توکل کن

ایمان داشته باش که خودش بهترین رو بهت میده

ان‌شاءالله به حق این وقت عزیز دامن همه منتظرا سبز بشه به فرزند سالم و صالح💚

بخند، همین  
تنها یه دلیل میتونه باعث بشه باردار نشی خدایی نکرده همین نگرانی و استرس رها کن و به خدا توکل کن ا ...

نمیدونم از دیشب تا حالا خیلی ترسوندنم...میخونم اونایی که ذخیره تخمدانشون پایینه پریود نمیشن یا نامنظم یا تخمک ندارن ولی بازم‌می ترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم از دیشب تا حالا خیلی ترسوندنم...میخونم اونایی که ذخیره تخمدانشون پایینه پریود نمیشن یا نامنظ ...

ترس برادر مرگه

دوست من تنبلی تخمدان شدید داشت، اونی که کیست رحم داشت، یکیشون لوپوس داشت

همشونم الان بچه‌دارن

قوی باش

خدا بیشتر حواسش هست، نگرانی‌هاتو به خودش بسپار🤗😉

بخند، همین  
ترس برادر مرگه دوست من تنبلی تخمدان شدید داشت، اونی که کیست رحم داشت، یکیشون لوپوس داشت همشونم الا ...

چقد حرفاتون آرومم کرد...راست میگید این اینترنت و هزار جوره آدمو ناراحت می کنه...تا خدا هست....من بزرگتر از اینا رو گذروندم...کمکم‌کرد

..

چقد حرفاتون آرومم کرد...راست میگید این اینترنت و هزار جوره آدمو ناراحت می کنه...تا خدا هست....من بزر ...

خواهش میکنم گلم

بله خدا از هر مشکلی بزرگتره

پس ریلکس و آروم به زندگیت برس

اتفاقات قشنگ هم خودشون جذب این آرامش و شادی شما میشن

بخند، همین  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز