2777
2789
عنوان

کولیک

109 بازدید | 18 پست

نوزادی که کولیک داره چی کار میکنید آروم بگیره ؟؟ قطره دکتر  تاثیر نداره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پدی لاکت+ کولیکز+ سشوار+ جارو برقی+ دور دور با ماشین

پدی لاکت چیه؟  دور دور خوبه براش ا؟ا با صدا ها آروم نمیشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وااااای شنیدم کولیک مصیبته منم تو راهی دارم دو هفته دیگه میاد نگرانم کولیک یا زردی بگیره

برا من هفته اول خوب بود شبا میوابید اما زردی داشت یه روز زیر دستگاه بود ... کولیک الان تا وارد هفته دوم  شدیم شروع شده واقعا بد ارومی میکنه

چقد خوبه ها بچه منم بگیره هرشب بریم بیرون😎

نه بابا  من میترسم بچه 10روزه بغل کنم تو ماشین

باید دوره اش بگذره، ولی پسر من روی توپ پیلاتس آروم میشد

خودت مینشستی روش با بچه؟؟ 

اره البته نوزاد سخته با این اوضاع کرونا 

اره منم میدم مادرم یا خالم ببرنش با شوهرم

پدی لاکت چیه؟  دور دور خوبه براش ا؟ا با صدا ها آروم نمیشه

پدی لاکت یه قطره هست البته ببرش دکتر بگه از کی میتونی شروع کنی دکتر دختر من بعد یه ماهگیش تجویز کرد اینجا گفتن میشه قبل یه ماهگی هم داد. با ماشین که خیلی خوب بود میخوابید

من تو شهرمون هرچیدکتر بود رفته بودم هرچی  دارو بود به بچم دادم از کولیک ایز بگیر تا پدی لاکت آروم نمیشد فقط از ساعت ۶ با ماشین میبردیمش بیرون تا ۱۰شب میخوابید میاوردیمش خونه.

تا ۲ماهگی اینجوری. دیگه آخرا بهش گرمیچرم میدادم خوب بود

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
من تو شهرمون هرچیدکتر بود رفته بودم هرچی  دارو بود به بچم دادم از کولیک ایز بگیر تا پدی لاکت آر ...

اره اینم تو ماشین خوبه یعنی اتفاقی فهمیدم شب تا صبح گریه؟میکرد بردمش دکتر دیدم توماشین خواب رفته