2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

296 بازدید | 28 پست

بچه ها شوهر من هم سن خودمه یه توقع های الکی از دیگران داره که اصلا بعضیاش منطقی نیست مثلا میگه چون بابات پولداره باید به توهم پول بده وقتی نمیده یعنی بی لطفی میکنه اما غیر مستقیم میگه همش پرخاشگری میکنه خودش و علامه میدونه که هرچی میگه درسته هرکاری میکنه درسته بقیه اشتباه می کنن همه هم میگن سعید بد سخنه یعنی بد حرف میزنه بعد هرچی میگم بخاطر من باید کوتاه بیای نمیاد.تمام رفتار خانواده من و گذاشته مثل ذره بین هی موشکافی می کنه نمی دونم دیگه چیکار کنم .مثلا توقع داره من بخاطر این به خانوادم بتوپم البته با خانواده خودشم بد سخنه زود عصبی میشه نمیدونم چیکاذ کنم الکی المی زندگیم داره خراب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شوهر شما یه پسر 2 ساله هست که بابت رسیدن به توقعتاش دادو بیداد میکنه و پررو شده ...وایسا جلوش ..قدیم مردا غرور داشتن...بگو تو واقعا غرور نداری که خرجتو یکی دیگه بده ؟؟بگو پدرم کمک هم کنه به تو نمیدم که 😐

ببخشید شوهر شما یه پسر 2 ساله هست که بابت رسیدن به توقعتاش دادو بیداد میکنه و پررو شده ...وایسا جلوش ...

میگه من نمی خوام به تو که دخترشی بده .نه اینکه پول تو جیبی بده میگه من دختر دار شم ممیزارم اگه پول داشتم دخترم پایین شهر زندگی کنه