2777
2789
بچه ها دستور پخت کیک زبرا رو کسی داره؟

برای   کیک زبرا    حالا  هر هر دستوری  که  باشه 

ا چهارم  مواد رو  میذاری  کنار  

پودر  کاکائو  خوب  (من فرمند رو پیشنهاد   میدم   ) رو با یک قاشق  روغن مایع  هم بزن   و بعد با اون  ۱چهارم  مخلوط کن  . 

ظر ف  کیک  من  گرد بر میدارم   اول با ملاقه  (سرپر ) از مواد  سفید  رنگ میریزم   

از وسط  غالب  شروع  کن  . بعد دوباره  از نقطه مرکز  غالب  یه ملاقه  کوچک  اون  موادی  که  کاکائو داشت   دو باره  از مرکز  یه ملاقه  سرپر از مواد سفید  و  تکرار  تا اخر  .

بعد تموم  شد مواد  با خلال  از اطراف  غالب   به سمت  داخل(  مثلث  ،مثلث) خط میندازم  .  

استارتر عزیز   هر پستی  که سوال ازش داری  اون رو ریپلای کن تا کاربرا  متوجه  بشن  از کدومشون  سوال پرسیدی  

طفلکی شوهرت     شوهر من عشق غذاهای فست فودی و انواع سالاده از اونجا که خوردن این چیزا د ...

خخخخ...مااینم دیگ....من درست نمیکنم تا اون زرج بکشه ..منم باردارم واس اونکه بدم میاد ..میگم چرا من زرج بکشم تو بکش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان