2777
2789
بچه ها دستور پخت کیک زبرا رو کسی داره؟

برای   کیک زبرا    حالا  هر هر دستوری  که  باشه 

ا چهارم  مواد رو  میذاری  کنار  

پودر  کاکائو  خوب  (من فرمند رو پیشنهاد   میدم   ) رو با یک قاشق  روغن مایع  هم بزن   و بعد با اون  ۱چهارم  مخلوط کن  . 

ظر ف  کیک  من  گرد بر میدارم   اول با ملاقه  (سرپر ) از مواد  سفید  رنگ میریزم   

از وسط  غالب  شروع  کن  . بعد دوباره  از نقطه مرکز  غالب  یه ملاقه  کوچک  اون  موادی  که  کاکائو داشت   دو باره  از مرکز  یه ملاقه  سرپر از مواد سفید  و  تکرار  تا اخر  .

بعد تموم  شد مواد  با خلال  از اطراف  غالب   به سمت  داخل(  مثلث  ،مثلث) خط میندازم  .  

استارتر عزیز   هر پستی  که سوال ازش داری  اون رو ریپلای کن تا کاربرا  متوجه  بشن  از کدومشون  سوال پرسیدی  

طفلکی شوهرت     شوهر من عشق غذاهای فست فودی و انواع سالاده از اونجا که خوردن این چیزا د ...

خخخخ...مااینم دیگ....من درست نمیکنم تا اون زرج بکشه ..منم باردارم واس اونکه بدم میاد ..میگم چرا من زرج بکشم تو بکش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان