2777
2789

من فقط وسایل ضروری رو گرفتم تخت هم تخت پارک خریدم چون جا نداشتم شد هشت یا نه میلیون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون مامان من گفته فقط ست کالسکشو من میخرم میدونمم شوهرمم نمیتونه بخره

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

خوب باید همچی بگیری بنظرم آخه الان یه چیزایی مدشده مثل تاب سر سره استخر توپ و غیره که واقعا قشنگه من واسه آینده یه اتاق فقط واسه اینا جدا کردم حالا داداشم میگا اگه پسر باشه ماشین برقی میگیرم براش حالا حامله نیستما ولی اگه بشم نوه‌ی اوله

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

خب عزیزم واقعا باید مادرارو درک کرد ..من به مامانم گفتم یه چیز جزئی بده اما میگه نه وام برمیدارم برات میگیرم 

واقعا چه رسم مسخره ای داریم ...هم باید دختر بدیم جهاز بدیم سیسمونیم بدیم

من ب مامانم گفتم هیچی نگیر...گناه دارن مادرا...بنظرم بجای کالسکه یه چی دیگه بگیر...الان تو این کرونا تنخا وسیله ای ک کاربرد نداره همینه..