2777
2789

خاطره ای نداشتم😐

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی رفتم ۷ هفته تشکیل نشده بود کلی گریه کردم با بدبختی افتاد ساکشن کردم ...بعد از اون ۴ هفتگی رفتم خداروشکر نبض داشت انگار خدا دنیارو بهم داده بود ....

اللهم عجل لولیک الفرج  

من بارداری اولم قلب تشکیل نشد س بار رفتم سونو با وحشت و ترس چقدر بد بودددددد

دفعه دوم گذاشتم تو ۹ هفته رفتم تا سونو رو گذاشت دیدم نه جنین چه بزرگتر از دفعه قبله خیالم راحت شد همون موقع گفت این قلب کوچولوش

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

هفته ۶ رفتم قلب نبود

دیگ نرفتم هفته ۸ رفتم میزد فلب کوجولش

الهی فداش بشم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

من زود رفته بودم پنج هفته و سه روز رفته بودم سونو بعد دید فقط کیسه هست جنین نیست جواب سونو رو بردم دکتر اینقدر منو ترسوند گفت احتمالا لارداریت پوچ هست دو هفته دیگه برو سونو اگه جنین تشکیو نشد باید بیای سقط کنی این دکترا الکی آدمو میترسونن

شروع 9 یا اخر 9؟

اتفاقا هفتهی پیش جمعه رفتم 😊

فکر نمیکردم ۷ هته صدای قلبشو بشنوم چون برا بچه اولیم نشنیده بودم اما گذاشت خیلی قشنگ بود 🤩😍

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
من زود رفته بودم پنج هفته و سه روز رفته بودم سونو بعد دید فقط کیسه هست جنین نیست جواب سونو رو بردم د ...

منم دقیقا ۵ هفته و چند روز بود رفتم سونو

ساک بارداریت خالی بود

دکتر گفت حاملگیت پوچه احتمالا ولی باز هفته بعد برو سونو

اومدم خونه سه روز بعدش افتادم خونریزی الان ۴ روزه سقط شد بچم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود