2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی اینجا بود میگفت اسم پسرمو میخام بذارم محمد آیهان  یکی دیگه بود میگفت سارینازهرا 😐

اشکالش چیه خو

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
همه جای دنیا دو اسمی حتی سه اسمی هم میزارن،چه ایرادی داره خداوکیلی،هم محمد قشنگه هم پارسا،ولی خب درس ...

ببین منم از اسمایی مثل علیرضا حمیدرضا محمدرضا خوشم میاد اینا از اول بودن و قشنگن ولی مثلا محمد ماهان یا محمد پرهان اوج بی سلیقگی تو اسمه البته از نظر من زشته ولی خیلیا با این نظر مخالفن و مخالفتشون قابل احترامه

خب نه مثلا یه نفر نذر می‌کنه اگه بچه م سالم باشه این نیرو میکنم،میخوام بدونم خدای نکرده بچه طوریش بو ...

آره یه مشکلی پیش اومد ولی خدارو شکر به حق حضرت محمد  برطرف شد بخاطر همون 

ببین منم از اسمایی مثل علیرضا حمیدرضا محمدرضا خوشم میاد اینا از اول بودن و قشنگن ولی مثلا محمد ماهان ...

والا بنظر من مثلا محمدهادی با محمد پارسا از نظر ترکیب و مدل اسم فرقی نداره،ولی خو به قول شما سلیقه ست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خب نه مثلا یه نفر نذر می‌کنه اگه بچه م سالم باشه این نیرو میکنم،میخوام بدونم خدای نکرده بچه طوریش بو ...

من تو مفاتیح الجنان خوندم هر کسی به اسم حضرت محمد ص نذر کنه و بچش پسر به دنیا بیاد باید محمد بزاره.اگر هم نگذاشت اختیار دست خداست که بچه بمونه یا نمونه.