2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ کدوم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
هیچ کدوم تورو به همون حضدت محمد که دوستش داری لابد اسم فارسی و عربی رو قاطی نکن ارزش جفتش از بین میر ...

چرا قسم میدی 😂خو چیکار کنیم نذر کردیم وگرنه منم تک اسم بیشتر دوست دارم

من از دو اسمی بدم میاد مخصوصا این مدلیا آخه یا محمد بذار یا پارسا دیگه محمدپارسا چیه آخه

همه جای دنیا دو اسمی حتی سه اسمی هم میزارن،چه ایرادی داره خداوکیلی،هم محمد قشنگه هم پارسا،ولی خب درسته سلیقه ایه،یکی اسم تک دوست داره،یکی دو اسمی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چرا قسم میدی 😂خو چیکار کنیم نذر کردیم وگرنه منم تک اسم بیشتر دوست دارم

خب بزار محمد خالی یا ترکیب محمد و یک اسم عربی دیگه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عزیزم واسه چیز به این مهمی چرااینجا نظرسنجی میکنی آخه..خب هر.کس یه علایقی داره..اسم هم جزیی از اوناس ...

بچه خالمه از من نظر خواستن منم گفتم اینجا بزارم ببینم بقیه سلیقه ها چطوریه عزیزم 😅

نذر کردیم🙈

میشه بدونم نذرت چی بوده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم این مدل اسما مثه اینه که رو قرمه سبزی سس خرسی بزنی بخوری😐 هیچ ربطی ب هم ندارن چه گیری د ...

خب دیگه نذر کردیم اولش محمد باشه ولی خب بله نظر شمام محترم 😄

اولش اسم محمد باشه 

خب نه مثلا یه نفر نذر می‌کنه اگه بچه م سالم باشه این نیرو میکنم،میخوام بدونم خدای نکرده بچه طوریش بود؟