2777
2789
عنوان

یبوست

307 بازدید | 14 پست

دوستان من چند روزی یبوست داشتم بعدش دوتا قرص سی لاکس و خاک شیر خوردم

بعدش ی دفعه اسهال شدم ودیگه هیچی

الان نمیدونم قرصی ک خوردم باعث شده کل رودم تمیز بشه یا ن

ی راهکاری بدین😭قرص بخورم دوباره یا ن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دکتر مامایی قرص ویتامین داده بدجور یبوست گرفتم موندم چیکار کنم قراره برم دکتر بهش بگم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
ن دیگه بسه رودت تمیز شده فعلا زیادم چیز کنی از حال میری توام 

ینی چیزایی ک خوردم برا رفع یبوست کافی بود؟

اخه اولین بارمه یبوست شدید دارم و با دارو رفعش میکنم

ینی چیزایی ک خوردم برا رفع یبوست کافی بود؟ اخه اولین بارمه یبوست شدید دارم و با دارو رفعش میکنم

زیاد ب دارو چیز نکن عادت میکنی ها دیونه سنا از عطاری بخر دم کن ی ذره بخوری حل میشه 

[QUOTE=155850641]زیاد ب دارو چیز نکن عادت میکنی ها دیونه سنا از عطاری بخر دم کن ی ذره بخوری حل میشه [/QUOTE

قرصی ک خوردم همین ترکیب سنا و گل محمدیه

شب خوردم صبحش اسهال شدم

حالا نمیدونم دارو باعث شده مدفوعم شل شه یا ن

[QUOTE=155850641]زیاد ب دارو چیز نکن عادت میکنی ها دیونه سنا از عطاری بخر دم کن ی ذره بخوری حل میشه ...

معلومه ک دارو باعث شده کم بخور از اونا بسه دیگه نخوری ها روده هاتو میریزه بیرون بسه دیگه بزار ی ۲ روز بگذره زیاد اسهال کنی بد حال میشی نمی تونی پاشی دیگه 

قرصی که خوردی سریع روده تخلیه میکنه

حالا یه چیزی میگم که یبوستت کنترل میشه

قرص

رولاکس بخر شبی یکی وقت خواب بخور هر روز یک بار میری دستشویی دیدی زیاد شد یه شب درمیون بخور

شربت لاکسی ژل هم خوبه یه قاشق بریز تو اب بخور اونم خوبه فقط اب خوردن زیاد کن بیش

تر هم اب شیر بخور نه یخچال که سرده

به خدا اعتماد کن ⚘
قرصی که خوردی سریع روده تخلیه میکنه حالا یه چیزی میگم که یبوستت کنترل میشه قرص  رولاکس بخر ش ...

اگه نزدیک ی هفته و حتی بیشتر،یبوست داشته باشی بازم روده رو تخلیه میکنه؟؟

اخه چن نفر میگفتن این قرصه خیلی اسهال و دلپیچه   میاره اما من فقط یبار اسهال شدم بخاطر همین فک میکنم رودم کامل تخلیه نشده

اگه نزدیک ی هفته و حتی بیشتر،یبوست داشته باشی بازم روده رو تخلیه میکنه؟؟ اخه چن نفر میگفتن این قرصه ...

اسهال بشی که دیگه رودت خالی میشه

فقط هواست باشه با تغذیه یبوست درمان کن تو باید هر روز بری دستشویی چون یبوست باعث بواسیر میشه

میتونی بری شکر سرخ بگیری در روز به اندازه یه قاشق تو اب گرم بریزی چون خوبه واست

روغن زیتون خوبه.خاکشیر و دم کنی با نبات بخوری 

کشمش ناشتا و تو وعده شب قبل خواب اونم بهت کمک میکنه بعدشم یه لیوان اب گرم

دیگه اینا خوبه

به خدا اعتماد کن ⚘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز