2777
2789
عنوان

استخدامی🤓

138 بازدید | 13 پست

بچه ها تو مصاحبه اگه کسی باردار باشه ردش میکنن؟

مثلا برای مصاحبه آموزش پرورش

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

هیشکی نمیدونه؟؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه.من پرستارم. با مدارک پزشکی و ام آر آی و استعلاجیهای فراوان رفتم مصاحبه‌.قبول شدم. بعیده کسیو رد ک ...

دوستم بخاطر دیابت رد شد متاسفانه😞

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
نه.من پرستارم. با مدارک پزشکی و ام آر آی و استعلاجیهای فراوان رفتم مصاحبه‌.قبول شدم. بعیده کسیو رد ک ...

دارم مثل تراکتور برا آزمون میخونم ولی برا بچه هم اقدام کردم میترسم باردار شم بخاطر بارداریم بگن نه قبول نیستی شرایطت اوکی نیس

نه رد نمیکنن. من پرستارم .دیسک کمر شدید دارم. قبولم کردن.کار اداری بهم دادن. شما تامرحله مصاحبه پیش ...

نرقتم که هنوز،فعلا دارم میخونم و میگم اگه قبول شدم و باردار باشم نکنه ردم کنن؟بارداری بیماری نیس ولی میگم بهونه میشه

بچههامن واسه ازمون دستگاهای اجرایی نرسیدم ثبت نام کنم بنظرتون امروزمهلت داره 

تا۲۹ ام مهلت داره که