2777
2789

ما همینجوری رو چای میریزیم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه فقط نباید بیش از حد بخوری چون دارچین کمش عالیه اما زیادش مسمومیت میاره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میشه فقط نباید بیش از حد بخوری چون دارچین کمش عالیه اما زیادش مسمومیت میاره

من میریزم توی لیوان چایم پودرشو میخورم یعنی نمیزارم دم بکشه واس لاغری میخورم

من میریزم توی لیوان چایم پودرشو میخورم یعنی نمیزارم دم بکشه واس لاغری میخورم

منم رژیم داشتم خوردم، پودر زنجبیل هم قاطیش میکردم😊

تاثیرش خوبه نوش جونت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شما میزاشتی دم بکشه یا مینداختین توی لیوان چای

پودرشونو میریختم توی لیوان بعد چای میریختم روش

یکی دو دقیقه بعد هم میخوردم

منم تازه شروع کردم دکترم گفته چیزای گرم بخورم 

موفق باشی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز